Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kuhinjski odvod

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mladunce
Offline
Avatar

Ukupno postova: 339
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.01.2011. 17:25 
Naslov:  Kuhinjski odvod
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

e ovako, u kuhinji nam se opako zacepio odvod pa me zanima zna li netko nekog vodoinstalatera koji odstopava sa pritiskom, tlakom ili kako se to vec zove....nacula sam da to postoji ali neznam niti jednog vodoinstalatera koji to radi.
inace, odvod se stvarno gadno zacepio, kao da je kamen u njemu, voda stoji i ne mice se. ne razumijem sto se toliko moglo zapec u cijevi jer imamo onu mrezicu da ostaci hrane ne odlaze.

i da, naravno da smo probali vec sve moguce, sa sajlom debljom i tanjom, bio je i vodoinstalater, ni on nije mogao sa sajlom, ulili smo hektolitre mr.muscola direktno u cijevi u zidu, sa onim gumeni sranjem, al nista se ne dogadja. kao da je doslovno kamen na zavoju cijevi, i kada se odstopava s tim gumenim izgleda da se pomakne malo i voda lagano tece, al se opet valjda vrati na taj zavoj i zacepi sve.

eto ako znate da netko odstopava na taj nacin javite, jer nije zivot lak sa prljavim sudjem koje se nema gdje oprat (osim u kupaonici sto nije bas prakticno).

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: