Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



I Osječani trče u planinama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leon
Offline
Admin
Avatar

Ukupno postova: 4121
Lokacija: space
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.07.2005. 8:42 
Naslov:  I Osječani trče u planinama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tijekom prošlog vikenda održano je u Austriji Europsko prvenstvo u planinskom trčanju, na kojem je učestvovala u Hrvatskoj ženskoj reprezentaciji i Danijela Černić iz Maraton kluba Hrvatski sokol Osijek.

Europsko prvenstvu se održalo od 08. do 10. srpnja 2005. u Austrijskom gradiću Heiligenlutu. Na vrlo atraktivnoj, ali i jednoj od najtežih staza na svijetu za planinsko trčanje, okupili su se predstavnici 28 zemalja.

Hrvatsku reprezentaciju predstavljale su Veronika Jurišic, Barbara Belušić, Antonija Orlić i Danijela Černić. Mušku reprezentaciju su činili Ivica Škropac, Željko Franjo Letonia, Ante Katić i Drago Paripovic. Naše djevojke su zauzele 16. mjesto, dok je muška ekipa zauzela 17. mjesto.

Dan prije utrke europskog prvenstva održana je utrka planinskog kupa na kojoj su učestvovali Ivan Nikolić i Zdenko Targuš predstavnici MK Hrvatski sokol Osijek.




_________________
--
Leon Linde
portal Osijek031.com
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: