Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ljigo Junušić - šerif sigurne kuće

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
crveni
Offline
Ukupno postova: 457
Lokacija: Mannheim
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.12.2010. 12:05 
Naslov:  Ljigo Junušić - šerif sigurne kuće
Citirajte i odgovorite[Vrh] 



Zašto portal ne prenosi vijest o dičnom odličniku kulta štovatelja B.G. ????

Kae? Portal ne smije prenositi vijesti a koje se tiču kulta HDSSB-a?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
W.M. Felt
Offline
Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.12.2010. 15:19 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svakako bi portal Osijek031 trebao razmisliti o tome da počne prenositi i vijesti ozbiljnih medija na naslovnoj strani, a ne samo sramotnog Glasa Slavonije.

U Glasu o tom Junušiću nećemo čitati sve dok ne postane nemoguće tu temu ignorirati, a i onda će se tu naći neki omanji članak.

Da li tip tuče svoju obitelj ili ne, to ćemo vidjeti, ali da koristi gradski stan, dok ima i hotel, te da je stari Glavašoid, drmićevskog tipa, Drmićev prijatelj, pod zaštitom još jedne neugode - Burića, to je sada već izvjesno. Pa ne može Bubili takvom opskurnom Hdssb-ovcu uzeti stan, frcale bi (opet) šamarčine.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mali stipa
Offline
Avatar

Ukupno postova: 56
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.12.2010. 18:25 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kroz Centar za profesionalnu rehabilitaciju od početka devedesetih kad je tamo radilo stotinjak invalida i kad je taj objekat kroz čudnu igru postao vlasništvo županije prodefiliralo je nekoliko političkih poslušnika...Nažalost tada je bez posla ostalo stotinjak invalida koji su tamo zaradjivali svoju mrvicu kruha..danas su opet tenzije za osnivanjem nekih zaštitnih radionica u kojima bi radili osobe s invaliditetom, nosioci tih novih nada za osobe sa invaliditetom koji bi radili, nažalost, isti su oni, koji su sudjelovali devedesetih u rasformiranju ....tko je bio začetnik uništavanja radionica gdje su radili osobe s invaliditetom i to radili do 1995godine, cijeli period ratnih dogadjana u Osijeku, pod uzbunama, bilo bi interesanto da se u osijeku zna.....sada je to sigurna kuća....blago nama

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: