Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hotel Osijek: poziv na okrugli stol 'Pogledaj oko sebe'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
akobas05
Offline
Ukupno postova: 37
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.11.2010. 11:44 
Naslov:  Hotel Osijek: poziv na okrugli stol 'Pogledaj oko sebe'
03.12.2010. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Poštovani, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na okrugli stol „Pogledaj oko sebe“ koji će se održati u petak 3. prosinca 2010. godine od 12 sati u Hotelu Osijek, Šamačka 4.

Okrugli stol organizira PRONI Centar za socijalno podučavanje/Regionalni informativni centar za mlade Osijek u suradnji sa Savjetom mladih Grada Osijeka.

Završna je to aktivnost projekta „Pogledaj oko sebe“, koji je financijski podržan od strane Grada Osijeka, te se njome također želi dati doprinos obilježavanju 3. prosinca, Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Glavni cilj cjelokupnog projekta, kao i okruglog stola, je senzibilizirati javnost o potrebama mladih osoba s invaliditetom, prihvatljivim oblicima ponašanja i potrebnoj i mogućoj potpori koju javnost može pružiti ovoj skupini ljudi kako bi se lakše osnažili i uključili u život i rad svoje lokalne zajednice. Sukladno cilju, to su i teme o kojima će sudionici okruglog stola razgovarati, s pozicije svog područja rada i života. Isto tako, osvrnut ćemo se i na mogućnosti i uspjehe koje mlade osobe s invaliditetom postižu.

Uvodne riječi stručnjaka zamijenili smo Power Point prezentacijom mladih volontera, koja će nadamo se biti poticajna za daljnju raspravu svih sudionika okruglog stola. Osim razmjene mišljenja, prisutnima će biti predstavljena brošura u čijoj izradi su sudjelovale mlade osobe s invaliditetom tijekom provođenja spomenutog projekta. Cjelokupni događaj prevodit će se na znakovni jezik.

Veselimo se zajedničkom promišljanju o mogućnostima rješavanja jednog od problema koji je dio naše zajednice i svakodnevnog života, ali često iz različitih razloga ostaje negdje po strani. Nadamo se da ćete svojim sudjelovanjem doprinijeti obilježavanju ovog dana te slijediti nit vodilju okruglog stola: Pogledajmo oko sebe na ovaj dan, ali zadržimo pogled i tijekom cijele godine.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite na tel. 031/283 056 (11-16h), mob. 098/99 20 965 ili putem elektronske pošte Info-centra za mlade: [email protected], najkasnije do srijede 1. prosinca.

Srdačan pozdrav,

Andrea Kobaš,
Voditeljica projekta „Pogledaj oko sebe“,
Asistentica voditeljice
Regionalnog informativnog centra za mlade Osijek
Tel: 031/283-056
e-mail: [email protected]
www.icm-osijek.info

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: