Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HGK: HUUP promotivni skup

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66012
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.11.2010. 16:23 
Naslov:  HGK: HUUP promotivni skup
25.11.2010. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP) poziva Vas na promotivni skup na kojem će biti prezentirano djelovanje udruge, s naglaskom na predstavljanje regionalnog ogranka Osijek.

HUUP je članica Međunarodne udruge za upravljanje projektima (IPMA – International Project Management Association), vodeće svjetske udruge, čiji je jedan od osnovnih ciljeva razvoj i promicanje profesionalizacije u upravljanju projektima. IPMA-u čine više od 50 nacionalnih udruga sa svih kontinenata.

U sklopu svog djelovanja, HUUP se, između ostalog, bavi ovjerom sposobnosti (certificiranjem) voditelja projekata i suradnika na projektima te je ovlašten za izdavanje globalno priznatog IPMA certifikata.

Promotivni skup će se održati u četvrtak 25. studenog 2010., u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Osijeku, Europske avenije 13, s početkom u 13:00 sati.

Osim predstavljanja sustava certificiranja, u okviru skupa će biti održano i predavanje na temu „Projekati izgradnje procesno-industrijskih postrojenja“, prema sljedećem rasporedu:

13:00 - Uvod i dobrodošlica - Tomislav Đuroković, dipl. ing., IPMA Projects director, regionalni koordinator HUUP-a;
13:10 - Predstavljanje IPMA-e, HUUP-a i IPMA 4-L-C sustava certificiranja – Dr. sc. Vladimir Skendrović, dipl. ing. građ, Potpredsjednik HUUP-a, Izvanredni profesor na Građevinskom fakultetu u Osijeku i višegodišnji savjetnik Svjetske banke (World Bank)
13:50 - Projekti izgradnje procesno-industrijskih postrojenja - Tomislav Đuroković, dipl. ing.
14:20 - Rasprava i neformalni dio druženja

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite mailom na [email protected] ili telefonom na broj: 01 2222 150.

Radujemo se Vašem dolasku i veselimo se druženju nakon konferencije uz kavu i grickalice!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: