Igor_Vno je napisao/la :
Prodajem 5 karata za Balaševićev koncert, 200kn.
Po mogućnosti da ih sve riješim još večeras:
091 894 12 12
ili
098 169 22 69
Tražiti Igora!
Prvo, ovo je prekršaj, da Bog da ti na vrata došao murijak u civilu.
Drugo, sram te i stid može biti! Osobno znam dvadesetak starijih osoba na minimalcu koje su doslovce mjesecima odvajale po 5-10 kn da bi uštedjele 160 kuna, samo da bi još jednom u životu otišle na Balaševićev koncert. Karte nisu vidjele.
Nadam se da će ti jednom u životu proraditi savjest.
pa čovjek hoće zaradit nemojte pljuvat po njemu tko vam je kriv što niste kupili kartu
omg .... pa da je netko toliko zelio te karte rezervirao bi ih unaprijed a ne cekao dan poslje da ih uzme. Narawno da ce se prodavati za vise para kada je rasprodano. U zagrebu se prodaju za 800kn ....a tko ima 160kn ima i 200!
plavusa draga neki su rezervirali ali nazalost nisu dosli do karata..kako mogu nekome "prodat" 5 karata a uopce ne ide na koncert..malo se raspitaj pa ces shvatit neke stvari...
plavusaa je napisao/la:
U zagrebu se prodaju za 800kn ....a tko ima 160kn ima i 200!
Od srca ti želim da kupiš kartu po 700 kn pa se možeš utješiti kako je u zagrebu 800,a ti dala "samo" 700.
Pa za Balasevica mi ne bi bio problem odvojiti. Ja sam isto rezervirala unaprijed, ali su prodane. Cijeli dan sam bila na eventimu da ih uzmem, ali isto nisam mogla. I onda sam zvala redom sva manja mjesta na kojima su se ulaznice prodavale i uspjela ih dobiti u Vinkovcima, otišla po njih u četvrtak. Sve je stvar koliko ti je stalo i koliko ćeš se potruditi.
tonka_21 je napisao/la:
plavusa draga neki su rezervirali ali nazalost nisu dosli do karata..kako mogu nekome "prodat" 5 karata a uopce ne ide na koncert..malo se raspitaj pa ces shvatit neke stvari...
Oke shvaćam ja šta želite reći. Ali šta ti znaš i taj dečko zašto je uzeo ulaznice, neki na taj način zarađuje, svako se snalazi na svoj način. Možda je i on 6 mjeseci skupljao novce da uzme ulaznice da može na njima zaraditi 200kn jer mu treba za nešto. Ja ne kažem, ljudi nemaju novaca, ne mogu si sve priuštiti, ali i ja sam za svoju ulaznicu odvajala i odrekla se nečeg desetog. Ali suludo je tražiti da se nakon rasprodanih ulaznica u roku sat vremena traže ispod cijene.