Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dalj: obilježavanje Dana Općine Erdut

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65875
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.11.2010. 13:56 
Naslov:  Dalj: obilježavanje Dana Općine Erdut
12.11.2010. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Od 15. listopada različitim aktivnostima obilježava se Dan Općine Erdut, te su tijekom mjeseca dana održani - multimedijska umjetnička večer „Večer humora i satire“, turnir veterana u nogometu, manifestacija „Pjesma i ples uz gužvaru i vino“, prvenstvo Općine Erdut u ribolovu udicom na plovak, „Život na Missispiju“ – isložba posvećena Marku Twainu, natjecanje mladih vatrogasaca, te izložba posvećena Ivanu Kozarcu pod nazivom „Slavonijom zemljom plemenitom“.

U organizaciji ovog bogatog programa sudjelovali su SKD Prosvjeta Pododbor Dalj, Narodna knjižnica Dalj, Kultunro-znanstveni centar Milutin Milanković Dalj, Veterani Dalja, SKUD „Branko Radičević“ Dalj, ŠRD „Dunav“ Aljmaš, DVD Dalj i brojne druge udruge i pojedinci. Tom su prigodom uručene i zahvalnice udrugama i društvima za aktivno sudjelovanje u organiziranju javnoga života na području Općine Erdut.

Krunsko događanje kojim će biti obilježen Dan Općine Erdut bit će održano
u petak, 12. studenog 2010. godine u Dalju.


U 11,00 sati, u dvorištu dvorca Adamović-Čeh u Erdutu, načelnik Općine Erdut Jugoslav Vesić sudjelovat će u svečanosti otrivanja spomen ploče koja je postovljena povodom 15. obljetnice potpisivanja Erdutskog sporazuma.

U 17,00 sati, u Vijećnici Općine Erdut, Bana Josipa Jelačića 4 u Dalju, bit će održana prezentacija knjige “Turističke razglednice Općine Erdut” autora Stjepan Wershanskog i Đorđa Nešića.

U 18,00 sati, u Domu kulture u Dalju, Bana Josipa Jelačića 12 u Dalju, bit će održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Erdut.

Pozivamo Vas da nam se priružite u završnom i najsvečanijem dijelu obilježavanja
Dana Općine Erudt.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: