Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Strossmayerova: humanitarna revija odraslih domaćih mačaka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65890
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.11.2010. 15:51 
Naslov:  Strossmayerova: humanitarna revija odraslih domaćih mačaka
14.11.2010. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga „Maca“, nevladina i neprofitna organizacija za sprečavanje zlostavljanja i nehumanog postupanja prema mačkama, pozva na humanitarnu reviju odraslih domaćih mačaka, koju organizira zajedno sa trgovinom za kućne ljubimce „Mala arka“. Ideja je da ponosni vlasnici odraslih domaćih mačaka dođu na ugodno druženje sa svojim ljubimcima, razmjene iskustva pa i osvoje nagrade.

Taj događaj će se održati 14. studenog 2010. s početkom u 10 sati, pa sve do 13 sati kada ćemo proglasiti najljepšu odraslu domaću mačku.

Ispred trgovine “Mala arka“ u Strossmayerovoj 327 će biti postavljen grijani šator, svi sudionici i posjetitelji će se moći okrijepiti čajem i kavom te količićima i uživati uz DJ-a. Isto tako, bit će postavljen i štand na kojem će volonterke udruge imati unikati nakit i ostale unikatne sitnice. Pozivamo sve zainteresirane vlasnike odraslih mačaka da se prijave. Prijave se vrše svakog radnog dana od 8 do 20 sati u samoj trgovini „Mala arka“, a minimalna donacija za sudjelovanje je simboličnih 20 kuna kojima se potpomaže rad udruge „Maca“. Bit će i tombola od kojih je svaka dobitna.

I na kraju, naša preporuka je da mačke koje bi sudjelovale na reviji budu cijepljene protiv bjesnoće i mačjih virusnih bolesti, iako to nije prepreka za sudjelovanje, ali svako jamči veču zdravstvenu sigurnost vaše mačke.

Dođite i ponosno pokažite vašeg ljubimca i osvojite bogate nagrade, a ujedno i pomozite udruzi „Maca“.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
rori 1
Offline
Avatar

Ukupno postova: 206
Lokacija: sasvim blizu
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 06.11.2010. 7:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Odlično treba pomoći i macama .Svakako dolazim sa mojim macanom od 8 kg .

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: