Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Plan B: 8. kolo klupskog PH i 6. Croatia cup

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65890
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.11.2010. 9:46 
Naslov:  Plan B: 8. kolo klupskog PH i 6. Croatia cup
Od 05.11.2010. 9:00 do 07.11.2010. 9:00 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U BK Plan B od petka do nedjelje 5.-7. studenoga 2010. odigrat će se 8. kolo klupskog PH (petak,18-22h) i 6. Croatia cup (subota i nedjelja, 9-22h). Ulaz na sva događanja je slobodan.

Klupski dvoboji će predstavljati svojevrsnu biljarsku poslasticu i poslužit će kao uvod u Croatia cup koji će se odigrati u subotu i nedjelju. Plan B potpuno neopterečeno ulazi u susret s ekipom 8ball, jer je već i teoretski osigurao nastup na Final Fouru (doigravanje za prvaka Hrvatske). Mosconi je također vjerojatni sudionik završnice PH, ali treba to dokazati pobjedom u predzadnjem kolu protiv Vinkovčana koji su u proslom kolu pobjedom nad Splitom dokazali svoj kvalitet. Definitivno najzanimljiviji susret koji ce se odigrati u petak je onaj izmedju Ground Zera i Omege. Omega, koja je lider na tablici, siguran je putnik u play off, dok se Ground Zero zbog loših rezultata u prethodnim kolima mora vaditi baš protiv Omege kako bi osigurao kartu za završnicu prvenstva.

Nakon klupskog slijedi i pojedinačno PH, i to 6. Croatia cup, pretposljednji ove sezone. Na turniru će nastupiti 64 igrača s rang liste PH za seniore. Turnir počinje u subotu u 9h i trajat će do 22h, a u nedjelju početak je u 9h, a završetak oko 20h. Polufinala i finale se očekuje u nedjelju oko 16h. Osječani najvise očekuju od ove sezone odličnog Marka Lišnića koji se trenutno nalazi na drugom mjestu u poretku PH te Vedrana Vunjka koji je 11. mjestu u PH. Osim njih dvojice, još 15 igrača osječkog Plana B te dva iz Cibalie nalaze se u konkurenciji na turniru te se nadamo kako će na domaćem terenu ostvariti što bolji rezultat.

Vidimo se!

Sportski pozdrav,
Alen Nađsombat
Glavni tajnik HBS-a

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: