Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Posh Store

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65890
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.11.2010. 20:04 
Naslov:  GISKO: Posh Store
05.11.2010. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga Pobjede, koja djeluje na području zaštite i promicanja prava životinja i brine se o napuštenim psima osječkoga Azila, i u studenome održati će još jedan humanitarni sajam rabljenih stvari na otvorenome – Posh Store

Posh Store, održat će se u petak, 05. studenog 2010. godine, u vrtu Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, u vremenu od 10 do 17 sati.

Sajam se provodi u organizaciji volonterki i volontera „Udruge Pobjede“ s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje napuštenih pasa u Azilu. Ovim putem pozivaju se svi građani da doniraju rabljene stvari (odjeću, knjige, torbe, nakit, ploče…) ili da posjete sajam i po simboličnim cijenama kupe ponuđenu robu. Odjeća i druge stvari mogu se donijeti u Klub za mlade „Paklena naranča“ Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek u radnom vremenu Knjižnice ili u Posh Store na dan održavanja sajma. Osim stvari za sajam, građani mogu donirati hranu za pse, deke, ogrlice protiv krpelja i slično.

U suradnji s Njezinim Visočanstvom Jeseni, sve vas pozivamo da si uveselite dan pokojom šarenom sitnicom – majicom, torbom, knjigom ili maramom i tako pomognete radu Udruge Pobjede.

Neka bude jesen!
Neka bude šarenost!

Problem napuštanja pasa i njihova kontrolirana reprodukcija – kako ženki tako i mužjaka, problem je našega Grada, Županije, ali i čitave regije s kojim se susrećemo i protiv kojega se borimo svakodnevno;

Brojka od 30 neželjenih i napuštenih štenaca primljena u Azil samo tijekom prošloga tjedna govori u prilog ovoj tvrdnji.

Ono što mi kao Udruga možemo ponuditi, kada su nam kapaciteti popunjeni, jest informiranje o nužnosti kastracije te apeliranje na sugrađane i sugrađanke da udomljuju, a ne kupuju pse – jer kupnjom psa oduzimate priliku za udomljenje napuštenome psu iz Azila, a udomljenjem psa iz Azila pružate priliku napuštenome psu s ulice !

Naš Azil protiv je politike eutanaziranja napuštenih pasa.

Sa štovanjem, Udruga Pobjede.

Dodatne informacije o sajmu možete dobiti na:
• „Udruga Pobjede“ – 095 / 872 3087
• Klub mladih „Paklena naranča“ – 031 / 211 472


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: