Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Najveći do sada transfer u osječkim bendovima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mengeskas
Offline
Ukupno postova: 99
Lokacija: Eszek
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.10.2010. 13:16 
Naslov:  Najveći do sada transfer u osječkim bendovima
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dva ponajbolja osječko-hrvatsko-exYu punk benda “Gužva u 16-ercu” i “Grupa tvog života” završili su iscrpljujuće višemjesečne pregovore koji bi mogli rezultirati velikim tektonskim poremećajima na globalnoj glazbenoj sceni.
Naime, ova dva benda odlučila su napraviti male promjene u svojim dosadašnjim sastavima i to metodom uzajamnih transfera.
Mrak u Gužvi, Mengele s pijancima
Tako bi dosadašnji basista Gužve, dr. Mengele prešao na mjesto vokala Grupe tvog života, a njegovo bi mjesto zauzeo upravo njihov dosadašnji pjevač, vizionar i ljubitelj okultnog, Silvestar Mrak.MRAK - novi basista Gužve u 16-ercu
Prema riječima glavnih glumaca ove ekskluzivne priče došlo je do svojevrsnog zasićenja zbog kojih su Mengele i Mrak odlučili nešto promijeniti. Konkretno: Mengele se zasitio antialkoholičara koji su zavladali Gužvom u 16-ercu, dok je Mrak sit pijanaca u svom dugogodišnjem bendu.

Milijunski prijelazni ugovor obvezuje ova dva glazbenika i na neke promjene. Tako će Gužvin basista morati pod nož na skraćivanje penisa (zbog čega je upitan i nastup u Splitu) i još nekoliko estetskih korekcija poput razrjeđivanja kose i liposukcije (navodno je i Lady Gaga zainteresirana za konačne produkte ovih operacija, koji bi joj dobro došli za novu večernju haljinu op.a.), dok bi se Mrak podvrgnuo trajnoj depilaciji grudi i transplantaciji dlaka (s grudi) na stidna mjesta.
Hrvatsku očekuje lavina sličnih transfera

Komešanja među fanovima, zbog najnovijih vijesti, već su počela, no akteri ove priče tvrde da ih nikada nije zanimalo što publika misli, i da će ponovno odigrati onako kako najbolje znaju. Po svome.Mengele i Mrak i dalje ostaju veliki prijatelji
Hrvatsku prema nekim prognozama sada očekuje lavina sličnih transfera. Tako se već najavljuje prelazak Akija Rahimovskog u Prljavo kazalište, dok bi Mladen Bodalec postao član Husovih dječaka. Također se spominje i prelazak Jacquesa Houdeka u Damira Urbana i obratno.

- Ukoliko ovakvi transferi postanu dio glazbene svakodnevice, mi ćemo biti prisiljeni prijaviti transfere kao naš patent i dodatno zarađivati na njima, tvrde glasnogovornici osječkih punk skupina.
A što kažu kuloari…

Postoji i druga verzija ove nesvakidašnje priče. Kuloarska, i puno masnija.
Prema njoj, transferu je kumovao bubnjar Gužve u 16-ercu - Matak. Ovaj entuzijast oduvijek je bacao oko na lirsku zanesenost Silvestra Mraka, kojega već duže vrijeme želi u svojim redovima. Kako bi transfer po Mengelea izgledao što bezbolnije, izmišljena je priča i uperen prst u alkohol, na što je Mengele s oduševljenjem reagirao i pristao na transfer.
Nastavlja se…


klikaj

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mengeskas
Offline
Ukupno postova: 99
Lokacija: Eszek
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.10.2010. 14:21 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

hvala admin modernator na korigiranju i dotjerivanju.

_________________
HIHIHIHIHI
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: