Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Djeca Matrixa - Izgubljena Facebook Nacija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
peacemaker
Offline
Ukupno postova: 60
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.10.2010. 15:14 
Naslov:  Djeca Matrixa - Izgubljena Facebook Nacija
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ispostavilo se da je nada najveća od svih iluzija. Većina ljudi je bolesna od svih gadosti, nada i praznih obećanja prolaznih duhova i glasnika o vrlo skorom boljem sutra, ali na neki neobjašnjivi način ta masa ljudskih bića, najinteligentnijih stvorenja na ovoj planeti, ostaje zarobljena iza nevidljivih rešetaka vlastitog Matrixa i nekih visokih, bogom mu danih institucija.

Ne postoji ni najmanja mogućnost da se bolje sutra ikada dogodi u ovim uvjetima, jer bolje sutra se stvara sada - ni trenutak kasnije, a pogotovo ne gutanjem tableta "Nadium" - obećanju o skoroj boljoj budućnosti.

Obećanje o skorom boljem sutra koje kasni već tisućama godina, guta se uz "Nadium", ali prava moć leži u sadašnjosti i zove se "NEdium". Život bi uvijek trebao biti dobar upravo sada, a ne poslije.

Priznaj Facebook sapiens, da si sve zbunjeniji, da je sve napornije i sve više uzaludno prosijavati informacije od dezinformacija. Gore je dolje, ispravno je krivo, legalno je protuzakonito, istina je laž. Nemaš više pojma kojim putem krenuti, nigdje više nema pouzdanih izvora. Vlada kaže da ne postoje vanzemaljci, vlada kaže da vanzemaljci postoje; Vatikan kaže da je Zemlja središte Svemira, Vatikan kaže da je ok vjerovati u male zelene, pedofilija u svetim redovima, hoće li se Papa pokloniti Meki u nekom trenutku, ili će se Meka klanjati Papi?

Zašto bi naša moderna velika demokratska civilizacija nastojala zbuniti samu sebe? Pomisli na primjer o tome kako su piloti u Vijetnamu, dok su bombardirali i palili napalmom, rasipali 'agent orange'; reagirali na radio obavijesti o broju žrtava, gubicima, ovakvim i onakvim zahtijevima, teroru nad ljudskom vrstom... Gasili bi svoje radio prijemnike. To je upravo ono Facebook nacijo, što danas globalna elita od tebe očekuje da učiniš.

Svi dobro poznajemo službenu definiciju Facebooka, ali Facebook je nešto puno više od toga, evo najveće os svih Facebookovih tajni...


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
root
Offline
Avatar

Ukupno postova: 548
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.10.2010. 20:33 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jednostavan odgovor tebi je ne trudi se previše "ne bacaj bisere pred svinje" i ne pokušavaj to što pokušavaš jer nisu svi za to i sam znaš odgovor ,onaj tko traži naći će odgovore Smile

_________________
"U zemlji gdje bundeve cvjetaju ,pametni samo proces ometaju"

https://www.dropbox.com/referrals/NTYwNDgyMjk
http://www.linuxzasve.com/
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
-nella-
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1739
Lokacija: zemlja čudesa
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 06.10.2010. 15:17 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

@peacemaker al ga kenjaš. Ovo nije čak ni filozofija, samo kenjanje.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: