Autor |
Poruka |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
always ready je napisao/la ( Pogledaj post): ›
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... ma pusti ih, sad su sve fine... a kao nikada kad su bile s deckom nisu dozivile da je on prednuo i ostale su s njim u vezi, a kad bi ja to ucinio pored nje ispao bi najveca svinja i prljava stoka :/
|
Šta si ti zabrijao...? Očito si ti samo na neke "fine" cure naletio, nisi naletio na neku normalnu koja te ne bi odjebala zato jer si prdnuo.,heheheh
|
uf upravo suprotno, ja kad opalim ucinim to ko pravo musko i da smrdi uzasno, al jbg ona top trpi za sad heheh |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
... ma pusti ih, sad su sve fine... a kao nikada kad su bile s deckom nisu dozivile da je on prednuo i ostale su s njim u vezi, a kad bi ja to ucinio pored nje ispao bi najveca svinja i prljava stoka :/
|
Šta si ti zabrijao...? Očito si ti samo na neke "fine" cure naletio, nisi naletio na neku normalnu koja te ne bi odjebala zato jer si prdnuo.,heheheh
|
uf upravo suprotno, ja kad opalim ucinim to ko pravo musko i da smrdi uzasno, al jbg ona top trpi za sad heheh
|
Pa svi smo ljudi, i to su neke prirodne pojave. Što me nerviraju one fine ženskice što okreću očima ako netko pored njih slučajno prdne ili podrigne, kao one nikad to ne rade, i ne seru, a i kad seru onda to miriši na ljubičice De. |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
|
... e sad kad smo to ustanovili da i kad tvoj decko prdne, a i ti, ne zgadite se jedno drugome, to ti je odgovor na ono sto je @tamni rekao, da bi decko, ako se jako svida nekoj curi, mogao prici i kopajuci nos a ona bi pala na to (naravno to je sve slikovito jel heh, ali vrlo blizu ) |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
always ready je napisao/la: ›
|
|
uf upravo suprotno, ja kad opalim ucinim to ko pravo musko i da smrdi uzasno, al jbg ona top trpi za sad heheh
|
Pa svi smo ljudi, i to su neke prirodne pojave. Što me nerviraju one fine ženskice što okreću očima ako netko pored njih slučajno prdne ili podrigne, kao one nikad to ne rade, i ne seru, a i kad seru onda to miriši na ljubičice De.
|
kad smo kod te teme... moja draga nema izbora što se toga tiče... pokušala je sa deranjem, sa preokretanjem očiju i još pedesetak drugih metoda, al mene to ne brine... kad potjera prdnem/podrignem... i to je to... ne valja to zadržavati u sebi
tako da se ne suzdržavam ni u društvu (bilo ženskom ili muškom ), kad potera, obavim i to je to... |
|
|
|
-nella-
|
... e sad kad smo to ustanovili da i kad tvoj decko prdne, a i ti, ne zgadite se jedno drugome, to ti je odgovor na ono sto je @tamni rekao, da bi decko, ako se jako svida nekoj curi, mogao prici i kopajuci nos a ona bi pala na to (naravno to je sve slikovito jel heh, ali vrlo blizu )
|
Ne dokazuje to ništa, ne možeš doći nekom koga uopće ne poznaješ s idiotskom forom nadajući se da će proći jer si zgodan, ono je skroz druga tema. Opuštenost i prirodnost u vezi nema veze s uletima i prvim dojmovima |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
|
... e sad kad smo to ustanovili da i kad tvoj decko prdne, a i ti, ne zgadite se jedno drugome, to ti je odgovor na ono sto je @tamni rekao, da bi decko, ako se jako svida nekoj curi, mogao prici i kopajuci nos a ona bi pala na to (naravno to je sve slikovito jel heh, ali vrlo blizu )
|
Ne dokazuje to ništa, ne možeš doći nekom koga uopće ne poznaješ s idiotskom forom nadajući se da će proći jer si zgodan, ono je skroz druga tema. Opuštenost i prirodnost u vezi nema veze s uletima i prvim dojmovima
|
hmmm, a opet smo svjedoci glupim, da ne kazem priprostim, uletima nekih od imucnijih deckiju ili nogometasa mladim curama na koje one padaju ko da im je prisao brad pitt... |
|
|
|
|
|
-nella-
|
|
Ne dokazuje to ništa, ne možeš doći nekom koga uopće ne poznaješ s idiotskom forom nadajući se da će proći jer si zgodan, ono je skroz druga tema. Opuštenost i prirodnost u vezi nema veze s uletima i prvim dojmovima
|
hmmm, a opet smo svjedoci glupim, da ne kazem priprostim, uletima nekih od imucnijih deckiju ili nogometasa mladim curama na koje one padaju ko da im je prisao brad pitt...
|
Ista stvar kao kod cura koje su prezgodne, ono, jebene bombe, i ako ne znaju sastavit dvije poštene rečenice, likovi svejedno sline nad takvima, štoviše, kad skuže razinu IQ-a, budu oduševljeni. |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
takve bare likovi koji imaju mal veći IQ (od tih djevojaka, da me neb pogrešno shvatili), ja im neb dao ni dlake s penisa... |
|
|
-nella-
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
takve bare likovi koji imaju mal veći IQ (od tih djevojaka, da me neb pogrešno shvatili), ja im neb dao ni dlake s penisa...
|
E pa takvi kako ti su u kroničnoj manjini, barem svi do 25g. Onda od 25g su negdje pola-pola. |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
kad si mlad, tražiš prezgodnu tuku s kojom se možeš zabavljati.
Ove prosjećne a pametne uglavnom prcaju u mozak, iskompleksirane su itd itd.
nakon takvih par, to ti dopizdi pa se odlučiš smiriti a za to ti treba jedna "normalna" cura.
oženiš se i ostatak života ti je uglavnom letargija i sječanje na te prezgodne tuke koje si prašio bez ikakvih obaveza, jer si sad već shvatio da je ljubav livada na kojoj pasu magarci |
|
|
|
|
|
-nella-
|
maniche je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nakon takvih par, to ti dopizdi pa se odlučiš smiriti a za to ti treba jedna "normalna" cura.
oženiš se i ostatak života ti je uglavnom letargija i sječanje na te prezgodne tuke koje si prašio bez ikakvih obaveza, jer si sad već shvatio da je ljubav livada na kojoj pasu magarci
|
jesi oženjen? ako jesi, nisi trebao.
Btw, magarci su inteligentni |
|
|
|
|
|
water
Ukupno postova: 140 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
maniche, jel onda barem prašiš te prezgodne tuke svaki vikend?
jer meni se nekako čini da ti nit imaš tuku nit pametnu...samo pričaš,pričaš, pričaš...
a najbolje prolaze oni koji šute i rade |
|
_________________ If I had a world of my own, everything would be nonsense. Nothing would be what it is, because everything would be what it isn't. And contrary wise, what is, it wouldn't be. And what it wouldn't be, it would. You see? |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
oženiš se i ostatak života ti je uglavnom letargija i sječanje na te prezgodne tuke koje si prašio bez ikakvih obaveza, jer si sad već shvatio da je ljubav livada na kojoj pasu magarci
|
Btw, magarci su inteligentni
|
Mislim da je ciljano na tvrdoglavost, a ne na inteligenciju magaraca |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
-nella-
|
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Btw, magarci su inteligentni
|
Mislim da je ciljano na tvrdoglavost, a ne na inteligenciju magaraca
|
my bad |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
water je napisao/la ( Pogledaj post): ›
maniche, jel onda barem prašiš te prezgodne tuke svaki vikend?
jer meni se nekako čini da ti nit imaš tuku nit pametnu...samo pričaš,pričaš, pričaš...
a najbolje prolaze oni koji šute i rade
|
ja šutim i radim..tu tipkam |
|
|
|
|
|
|
|