| Autor | 
Poruka | 
| 
 pumpkin 
 Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol:    Žensko  

| 

Ja sam od svoje sadasnje djevojke kupio kacu kiselog kupusa na trznici...

Sarma od tog kupusa bila je bozanska i nekoliko dana kasnije shvatio sam da je to zena mog zivota jer jedino zena koja moze takav kupus uzgojit dovoljno je dobra da mi rodi potomke...
  |   
Too, majstoreee!     | 

| 

_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Evil Poodingh 
 Ukupno postova: 2517 Spol:    Muško  

| 

Na forumaškom druzenje na rođendanu Excalibura, no "spetljali" smo se tek 6 mjeseci poslije, i evo ni trepnuli vec 8 mjeseci tu    | 

| 

_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 legica_os 
 Ukupno postova: 4562 Spol:    Žensko  

| 

Nećete vjerovati ali sad mi je žao što sam ga upoznala!!! Kakav gad!!!U F  | 

| 

takva, rođena sa greškom    | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Evil Poodingh 
 Ukupno postova: 2517 Spol:    Muško  

| 

Nećete vjerovati ali sad mi je žao što sam ga upoznala!!! Kakav gad!!!U F
  |   
a jbg, ti baš nemas srece...   | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 legica_os 
 Ukupno postova: 4562 Spol:    Žensko  

| 
 | 
	| 

| 
  | 
| 
 Elena_Os 
 Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol:    Žensko  

| 
 | 
	| 

| 
  | 
| 
 Lannea Ukupno postova: 9 Spol:    Nebitno  

| 

---  | 

Zadnja promjena: Lannea; 10.06.2016.  17:18; ukupno mijenjano 1 put. | 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 exHOP3on 
 Ukupno postova: 4356 Spol:    Muško  

| 

upoznao sam ju na 1. maju na kopici, lega i ja roštiljali, a drugi tak iz zahebancije mahao ženskama okolo, ona je došla te se zajedno sa sestrom i legicom pridružila, njena sestra me pokušavala zbarit dok je ona ležala pod ljubičastim kišo/suncobranom, nismo ni puno komunicirali al me dodala na fejs i tražila mail pa smo se par dana dopisivali, pozvala me na kavu ja pristao i tako to sve krenulo, evo već 3 mjeseca i 11 dana i još će dugo, vjerujem   
hvala legi i njegovom mahanju    | 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Mr. Seal 
 Ukupno postova: 107 Lokacija: DGO Spol:    Muško  

| 

jednom davno na kolodvoru, imala je bedž benda koji sam ja slušao i tak se sprijateljili i krenuli i nakon nekog vremena prekinuli... Al nje se uvijek s osmijehom sjetim, moja prva ljubav...

drugu sam upoznao preko leginog kuma, friško dovedena iz zga, legi namjenjena al eto, spletom okolnosti nakon godinu prijateljstva mi se zbarili i krenuli, fino to bilo godinu dana, dok nisam otkrio kakva zapravo je...

sad čekam slijedeću...
  |   
tko čeka taj i dočeka   
čestitam i sretno     | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 heart3 
 Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol:    Žensko  

| 

upoznao sam ju na 1. maju na kopici, lega i ja roštiljali, a drugi tak iz zahebancije mahao ženskama okolo, ona je došla te se zajedno sa sestrom i legicom pridružila, njena sestra me pokušavala zbarit dok je ona ležala pod ljubičastim kišo/suncobranom, nismo ni puno komunicirali al me dodala na fejs i tražila mail pa smo se par dana dopisivali, pozvala me na kavu ja pristao i tako to sve krenulo, evo već 3 mjeseca i 11 dana i još će dugo, vjerujem   
hvala legi i njegovom mahanju   
  |   
Čestitam i sretno.         | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 -nella- 
 Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol:    Žensko  

| 

Upoznali smo se u Bastionu, treštao kvalitetan house, i obadvoje kvalitetno nacugani, i eto prošlo 2,5 godine, a još uvijek kvalitetno.    | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 water 
 Ukupno postova: 140 Lokacija: osijek Spol:    Žensko  

| 

hvala legi i njegovom mahanju   
  |   
eto šta bude kad žena uzme stvar u svoje ruke, hehe..

svaka čast tvojoj curi!

sretno vam bilo     | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 trauma_os 
 Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:    Žensko  

| 

Sreli smo se na trgu u tvrđi, pršli jedno drugome, i evo skoro 4 godine sretne veze iza nas    | 

| 

_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!    | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 SmokeY 
 Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol:    Muško  

| 

Nemoj zaboraviti da koji puta mahnes i ti za legu     | 

| 

_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones.  | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 SmokeY 
 Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol:    Muško  

| 

Moja prica je malo duza, upoznali smo se u BigBenu prije 9 godina zaljubio sam se preko usiju ma ne bi je mijenjao za nista. "Slucajem okolnosti (imala je nekog tenkrea) i sve se raspalo. U medjuvremenu sam lutao trazio, nasao (4.5) godine veze i od ove godine smo prekinuli i ponovno sam uspostavio kontakt sa njom. Nista se nije promijenilo, saznao sam da sam i dalje zaljubljen u nju, cak smo isli skupa na more nakon 2 mjeseca  no kako stvari stoje cini mi se da ta ljubav ide u samo jednom pravcu stoga drzite mi palceve ona je ta sto se mene tice ...     | 

| 

_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones.  | 

| 
	| 

| 
  | 
  | 
|  
 |