Autor |
Poruka |
patkica-slatkica Ukupno postova: 10 Spol:  Nebitno
|
.. |
Zadnja promjena: patkica-slatkica; 05.02.2012. 10:43; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
|
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
|
Nokti uopce ne moraju biti umjetni...mogu biti samo ucvrsceni i oblikovani gelom.... razlika j izmedu umjetnih noktiju i samo geliranje 
Eto,zato si musko pa te to ne mora sekirati  |
|
|
|
|
 |
macha_os Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Evo curke, tko je zainteresiran moze kod mene na noktice, radim samo s najkvalitetnijom markom gelova,na tome i na higijeni ne stedim,radim kod kuce... cijene otprilike: geliranje i ugradnja je 100 kn,produzivanje na sablone takoder,geliranje prirodnih notkiju 80kn i svaka iduca nadopuna 60 kn!
Jedna sam od najpovoljnijih u gradu,al nije to bitno vec kvaliteta...mozete slobodno prouciti,imam facebook profil pod nazivom Instinkt nails pa me dodajte ko je zainteresiran!
Pozdrav cure,budite mi lijepe i pametne i ne dajte da vas pljackaju ! puse <3
|
e ja bi radila kod tebe noktice..jer se mozemo dogovorit za termin slijedeci tjedan?
ja bi trebala nadopunu a prijateljica cijele...kolika bi bila cijena
Hvala
čaaao  |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
„Sotona je stao pokraj neke žene i promatrao kako ju je Bog lijepo uresio. Pristupi joj tad i reče: "Ženo, što si tako skromno obučena i uređena! Ne budi luda! Dotjeraj se i ukrasi lice i tijelo svoje." Žena ostane zatečena: "Ja to ne znam!" Đavao pristupi još bliže i reče: "Gledaj što ću ja raditi, pa i ti čini tako!" Na to uzme ugljen pa si namaže trepavice i oči. Zatim crvenilom namalja lice, usne i nokte. Kad se sav naličio, izgledao je tako nakazan da je vidjelica prasnula u smijeh. No žena se nije smijala. Prijekorno pogleda vidjelicu, zatim se okrene đavlu, uzme od njega crnilo i crvenilo pa se i ona namaže - ali ugodnije nego li on.
Otada mnoge žene nose sotonske maske na svojim licima.“ |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Satan in a sunday hat.  |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
ivana-25os Ukupno postova: 1 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
ljudi koja je adresa od VŽ-a,ako netko zna??
i ako imate kakve dojmove iz prve ruke,ne bi bilo na odmet.
|
Ja sam bila prije pola godine, bili su mi odlični noktići, jako sam bila zadovoljna! I držalo mi je sigurno mjesec i pol dana, bili su stvarno jako lijepi, nisu bile lopate kao što je već netko napisao!  Ali sad sam danas čula da su počeli koristiti neki novi gel i da je postalo grozno, tako da... Ne vjerujem da ću više tamo!
Ono što mi se ne sviđa kod gospođa koje tamo rade je njihova grubost, svaki put izađem krvavih prstića.
|
[color=vi[/size]  uopce ne koriste novi gel i nije istina da su grube i prsti krvavi |
|
|
|
|
 |
makijato Ukupno postova: 82 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Moze li broj moba i adresa?
hvala |
|
_________________ Svi imaju pravo na moje mišljenje |
|
|
 |
mlada13 Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
želim ugradit nokte, al gdje god sam bila u salonu tu u os brzo su mi otpali pa me zanima dali netko zna neki dobar salon? ali ne i skup.. |
|
|
|
|
 |
Pamela Anderson Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
Papillon, na Divaltovoj je jeko dobar, probaj tamo.....poz |
|
|
|
|
 |
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
tropic i kod one natase u nami |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas!  |
|
|
 |
alesija Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
želim ugradit nokte, al gdje god sam bila u salonu tu u os brzo su mi otpali pa me zanima dali netko zna neki dobar salon? ali ne i skup..
|
ja sam bila u ALSANU tamo kod Fedjike...imam jako masne nokte i uvijek mi je gel otpadao...vlasnica salona me je nagovorila na FLY ON...neka najnovija tehnika i oduševila sam se...oni su i edukacijski centar i održavaju tečaje za nokte..meni je to bila dovoljna preporuka...probaj pa mi javi..što mi je najbitnije...sa tim novim čudom meni nokti stoje..i ja presretna |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
a gdje da pogledamo mi koji nemamo facebook??? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 23.01.2013. 13:04; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |