Autor |
Poruka |
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol:  Muško
|
|
|
 |
barba Ukupno postova: 209 Lokacija: svemir Spol:  Nebitno
|
dobra, dobra... trabalo bi dić cijenu karte za zapad na 100 kn, a istok 20  kad vać oćeju da navijaju za ajduka, a e |
|
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
na zapadu je pošten narod koji je došao gledati nogometnu utakmicu. a i pritom ne ide sunce u oči  |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
|
a na istoku su cigani, lopovi, jebivetri, masoni, komunjare, kriminalci i sav ostali nepošten puk...
Ne moraš se stidit ako navijaš za Hajduk
I ja sam ko mali navijo za hajduk pa sam narasto  |
|
|
|
|
 |
Zdrale
|
ne dao Bog da navijam za Hajduk Dinamo ili takve. a ti vidiš samo crno bijelo?? |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
na zapadu je pošten narod koji je došao gledati nogometnu utakmicu. a i pritom ne ide sunce u oči
|
posten narod na celu sa dumbom bubalom i co. |
|
|
|
|
 |
Ćuka-Beketinci Ukupno postova: 24 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Zdrale
|
|
|
|
|
 |
|
Ma zezam se samo, ne moraš se branit. Meni je svejedno tko za kog navija. Evo naprimjer bilo bi dobro kad bi navijači ždrijebom odlučili za koga će navijati koje sezone. Primjerice, tako jedne sezone BBB prate gostovanja istre ili zadra po cjeloj domovini  kako bi to bilo dobro...
Pa se potuku BBB-i koji navijaju za Istru i Ultrasi koji te sezone prate Rijeku i to na naplatnim kućicama na Lučkom  |
|
|
|
|
 |
|
Usput, ja sam bio na Istoku odmah do kreativne ekipe koja je zborno pjevala ''Anas u anus, jebe se Anas u anus, jebe se Anas u anus  ))))'' - volim stadionske kreativce |
|
|
|
|
 |
Zdrale
|
nije se čulo na zapadu ništa. zaboravio sam reći da je ova glazba na poluvremenu napokon bila dobro smiksana |
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Meni nikako ne ide u glavu kad je neki duži prekid pa glazbu puste. Pa nisam došao na čagicu nego na tekmu. |
|
|
 |
 |
|