Autor |
Poruka |
asko Ukupno postova: 349 Spol:  Nebitno
|
80kn festivalska (3 dana na 2 stagea) ili 50kn po danu
za one koji dođu do 7h jedna konzumacija gratis
eto ga... |
|
|
|
|
 |
garrincha077 Ukupno postova: 66 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Upravo pročitah u postovima. Hvala na trudu. |
|
|
|
|
 |
Domigorgon
Ukupno postova: 12 Spol:  Muško
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
Naravno da će dobiti bendovi, pošto sponzora nema, ovih svih 6 headlinera koštaju, a i ove godine demo bendovi imaju osiguran honorar, te cugu i hranu naravno.
I to sve plača od ulaznica...Ako ne bude od ulaznica, bendove ćemo morati platiti iz svog džepa, u svakom slučaju, UFO nije prihod zarade, no ljudi koji nisu u organizaciji takvih stvari to ne shvaćaju.
Ja ću vam samo reći da je cca 90% ovogodišnjih koncerata u Osijeku ( računam i koncerte u dvorani, i po klubovima ) završilo u minusu...
I zato, mi kao organizatori UFOa vas pozivamo da nas podržite, da svojim dolaskom pozdravite trud jedne mlade ekipe ( prosjek godina nas 7-8 je cca 25 ) koja se trudi u ovom gradu napraviti nešto pošteno i nešto što ovaj grad zaslužuje, i nešto što radimo za vas, za publiku. Ne tražimo previše, od vas tražimo da nam priuštite svoj dolazak, a mi vama obećavamo priuštiti dobar provod i odlične koncerte i partye...
|
zašto se ti opravdavaš ljudima??? svoje si dobro odradio, bolji je ufo ove godine nego protekle 2-3, kom se sviđa, sviđa se, kom se ne sviđa, ne sviđa.. ja bih stavio 200 kuna dnevnu ulaznicu baš zbog licemjera od ljudi kojima je teško dati 50.. |
|
|
|
|
 |
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Idem, idem... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
 |
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
idem naravno.volim ufo.nije puno dati 80 kuna za tri dana.program je odličan..organizatori svaka čast
@ evil poodingh..nemoj se opravdavati,dobro ti kaže zla tratinčica,uvijek će se naći netko tko će imat nešt za prisrat.tak da..  |
|
|
|
|
 |
Nera00 Ukupno postova: 38 Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Cruella1 Ukupno postova: 18 Spol:  Nebitno
|
Najbolji su Raptori, jeeeee |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
čitam tam na toj UFO stranici headlinere i sad me zanima koji je to drugi bend(Opća i ???) bio rasprodan u Teatru?
JOŠ 3 TJEDNA!!!  |
|
 |
gum099 Ukupno postova: 115 Spol:  Nebitno
|
čitam tam na toj UFO stranici headlinere i sad me zanima koji je to drugi bend(Opća i ???) bio rasprodan u Teatru?
JOŠ 3 TJEDNA!!!
|
vjerojatno rundek |
|
|
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Headlinere, kao i lineup imas na portalu Osijek031.com, tocnije upravo u clanku koji si komentirao. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
Leone, previdio si pitanje, tamo sam pročitao da je Opća jedan od dva benda čiji je nastup bio rasprodan u Teatru pa me zanimalo koji je to drugi bend... |
|
 |
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol:  Muško

|
A vjerojatno Elemental, bili su par puta u Teatru... |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
elemental? bjehu jednom, i to ove godine, a unatoč onima koji su ga phodili, bio je financijski zaron. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
zašto nema edit opcije na ovakvim topicima?!  |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
 |
|