Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: Glazbena kulminacija uz Behemoth - [Galerija 031]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Evil Poodingh

Ukupno postova: 2517
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.06.2010. 21:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dođi pa vidi, ja ti kažem da je UFO ove godine u novim organizacijskim rukama i da je cijela priča nova.

Ukupno postova: 12
Post Postano: 15.06.2010. 21:30 
Naslov:  

Nažalost, nemam 80kn viška za nešto što bi mi se možda svidjelo, a možda i ne.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Evil Poodingh

Post Postano: 15.06.2010. 21:37 
Naslov:  

...podržavatelji scene...

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 16.06.2010. 9:15 
Naslov:  

Domigorgon je napisao/la:
A nego? UFO više nije ono što je bio. Dakle, jedan dobar događaj manje, jedan loš događaj više.

pa slažem se, al u drukčijem kontekstu, UFO nije što je bio, a bio je novost, sad polako postaje tradicija, idem na UFO od 2. i eto, i 3. i 4. su bili dobri, onda je neš zapelo i sad je opet dobro ak ne i bolje, i ne znam zašto su uopće bitni glavni bendovi, u redu je to za privlačenje mase, al smatram da su na UFOu glavna stvar demo/underground bendovi, za koje mi je drago da će bit podosta njih kvalitetnih a i ovi koje znam osobno osijek031.com smile

Ukupno postova: 2887
Post Postano: 16.06.2010. 9:25 
Naslov:  Re: Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: predstavljeni headlineri electro stagea + program

Predstavljeni headlineri electro stagea...

[16.06.2010. 19:25] Ažurirano: Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: predstavljeni headlineri electro stagea + program

U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV
Domigorgon

Ukupno postova: 12
Post Postano: 16.06.2010. 12:54 
Naslov:  

Evil Poodingh je napisao/la :

Aha, a te novce će kao dobiti bendovi.

Evil Poodingh

Post Postano: 16.06.2010. 13:08 
Naslov:  

Naravno da će dobiti bendovi, pošto sponzora nema, ovih svih 6 headlinera koštaju, a i ove godine demo bendovi imaju osiguran honorar, te cugu i hranu naravno.

I to sve plača od ulaznica...Ako ne bude od ulaznica, bendove ćemo morati platiti iz svog džepa, u svakom slučaju, UFO nije prihod zarade, no ljudi koji nisu u organizaciji takvih stvari to ne shvaćaju.

Ja ću vam samo reći da je cca 90% ovogodišnjih koncerata u Osijeku ( računam i koncerte u dvorani, i po klubovima ) završilo u minusu...

I zato, mi kao organizatori UFOa vas pozivamo da nas podržite, da svojim dolaskom pozdravite trud jedne mlade ekipe ( prosjek godina nas 7-8 je cca 25 ) koja se trudi u ovom gradu napraviti nešto pošteno i nešto što ovaj grad zaslužuje, i nešto što radimo za vas, za publiku. Ne tražimo previše, od vas tražimo da nam priuštite svoj dolazak, a mi vama obećavamo priuštiti dobar provod i odlične koncerte i partye...

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.06.2010. 13:20 
Naslov:  

Evil Poodingh je napisao/la :

De, pa što ako je nekome 80 kn puno za izvojiti ili nema sad novaca pa da može vamo 80, tamo 80? Tu ne stoji ona fraza: "Zar ti je teško izdvojiti toliko i otliko za bend/event koji toliko voliš?" Eo recimo ja ću malo teže izdovojiti novac i za onaj bend/koncert koji stvarno jako volim, ako tad nisam pri novcu i onda se trudim učiniti najpametniji korak i taj isti novac koji bih dala za neki koncert - uložiti tamo gdje mi je stvarno potrebnije.

Na UFO-u su većinom samo demo bendovi i sl. Netko živi za UFO, nekome je on samo usputna stanica - nemaju svi iste želje, kao ni interese...mislim da je ove godine u pitanju to što ulaznica za UFO plaća, dok se prethodnih godina nije naplaćivala

Ja sam, recimo, na UFO-u bila prije koju godinu, onako usput. Nije da sam ono jedva čekala dan kad će započeti UFO, kao neki. Može se čuti (i) dobrih bendova i ovo je dobra manifestacija za bendove koji se pokušavaju i žele probiti na sceni. No, mislim da one koji imaju drugačije miljšenje od vašega, također treba poštovati i ne omalovažavati. Jer, vama možda nije problem dati 80 kn i ili više, dok ima ljudi kojima su neke stvari bitnije u životu od koncerata. Time ne omalovažavam održavanje koncerata, već želim naglasiti kako se ljudi najprije moraju pobrinuti za neke stvari koje su im prioritet u životu, a ovakve stvari su na drugom mjestu.

Pozz Wink

Ukupno postova: 38
Post Postano: 16.06.2010. 13:33 
Naslov:  

Stella, tako je i najpoštenije Smile
Netko će jedva dočekati neki festival/band/štogod već, netko baš i ne. i tako treba biti... netko će u ovogodišnjem izdanju UFO-a vidjeti priliku poslušati neke nove/stare demo bandove i headlinere, netko će radije te novce potrošiti dalje.
i to je ok Smile
najbitnije je da se svašta događa u gradu, da ljudi imaju što probrati, vidjeti i poslušati za svoje nofce!

garrincha077
Ukupno postova: 66
Upozorenja : 1
Post Postano: 16.06.2010. 15:15 
Naslov:  Re: Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: predstavljeni headlineri electro stagea + program

Jel se plaća UFO štogod? Zanimaju ne opća i elemental.

Mother Earth

Ukupno postova: 675
Post Postano: 16.06.2010. 15:20 
Naslov:  

Pa pročitaj uvodni post, sve ti piše. Ja sam jedna od onih koja se svake godine veseLi UFO-u i svakako ću vas i ove godine doći podržati, unatoč cijeni. Smile

Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
garrincha077
Post Postano: 16.06.2010. 15:23 
Naslov:  

garrincha077 je napisao/la:
Jel se plaća UFO štogod? Zanimaju ne opća i elemental.
me*

exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 16.06.2010. 15:28 
Naslov:  

stella, ne laj, ove godine nisu Majke TBF i Let 3 i šta ja znam kaki bendovi, čak su i demo bendovi bolji, većina ni nisu demo nego underground što znači da imaju i kvalitetnije nastupe, dakle neusporediv je UFO od prije par godina i ovaj, i el znaš ono pravilo ''što je besplatno manje se cijeni'', dakle da ove godine dođeš poslušala bi bendove a ne sam bila u prolazu...

Post Postano: 16.06.2010. 15:40 
Naslov:  

Isprike sto vas zajebavam, al ja ovdje nisam naso cifru. Smile http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=26078

garrincha077
Post Postano: 16.06.2010. 15:41 
Naslov:  

80 kn?

Skoči u forum: