Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



TeRa: Poziv na predstavljanje projekta TEMPUS IV 2009

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66063
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.05.2010. 10:00 
Naslov:  TeRa: Poziv na predstavljanje projekta TEMPUS IV 2009
24.05.2010. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Poljoprivredni fakultet u Osijeku član je konzorcija za realizaciju projekta „International Joint Master Degree In Plant Medicine“ kojeg vodi Sveučilište u Bariju, Italija. Suradnja 12 sveučilišta iz 9 europskih zemalja ima za cilj kreirati diplomski program u području zaštite bilja koji se temelji na kompetencijama suradnih ustanova, te u konačnici ponuditi kvalitetan i konkurentan obrazovni program.

U okviru projekta razvija se platforma za udaljeno učenje koja se bazira na projektu „Second Life“. Na taj način, metodika nastave prilagođava se za asinkroni mod udaljenog učenja, ali pokazuje i svoj zabavni karakter.

Prezentacija projekta održat će se dana 24. svibnja 2010. godine u 11,00 sati u prostorijama Tehnologijsko-razvojnog centra u Osijeku, Predavaonica 3.

Prezentaciji će nazočiti rektorica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, prof.dr.sc.dr.h.c. Gordana Kralik, dekan Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, prof.dr.sc. Vlado Guberac, te članovi projektnog tima i djelatnici Zavoda za zaštitu bilja, Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: