Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Donji Miholjac: Superhiks + Konjokradice @ Catacomba

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
wyeko
Offline
Ukupno postova: 11
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.05.2010. 13:30 
Naslov:  Donji Miholjac: Superhiks + Konjokradice @ Catacomba
08.05.2010. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Za sve vas koji ste s nama od samog starta! Za sve vas koji ste svojim dolascima podržali i doprinijeli svemu što smo radili proteklih godina! Za sve vas koji ste svojom voljom, radom i trudom na bilo koji način pomogli u svemu što se do sada organiziralo i izdogađalo i za sve vas koji ste nas znali posjetiti samo u naletima i podijeliti s nama malo ljubavi uz pokoju čašicu razgovora! Very Happy Ovo je takozvana "Oproštajna fešta". Nakon ovog koncerta zatvaramo vrata kluba "Catacomba". Šta će biti dalje... samo nebo zna. Stoga vam s ponosom donosimo najveći koncert ikada održan u našem malom podrumskom prostoru... Predstavljamo vam Superhiks-e!

Koncert će se u donjomihaljačkom klubu Catacomba održati u subotu 8. svibnja 2010. Kao predgrupa nastupa bend Konjokradice. Karte u pretprodaji 30 kn, na dan koncerta 40 kn. Početak je u 21 sat.

Sedmeročlani ska/punk band sa velikim utjecajem reggae-a, latinske i balkanske folk muzike! Porijeklom iz Skopja (Makedonija), bend koji već 13 godina drma i trese rasplesane mase širom svijeta. Bend koji je dijelio pozornice sa svjetski poznatim izvođačima kao što su: Manu Chao & Radio Bemba Soundystem, Fun Lovin Criminals, Tito & Tarantula, Fishbone, Henry Rollins, H-Block, Rico Rodriguez i mnogi drugi. Mješanjem "old school" i "new school" ska utjecaja te dodavanjem svojevrsnog balkan beat-a uspijeli su svoriti prepoznatljiv zvuk u pokretu "trećeg vala".

Debitantski album "Čekaj da vikam", komplacija "Ska Generations" koja je prodana u više o 25.000 primjeraka i treći live album koji je u prvih sedam dana prodan u više od 35.000 primjeraka govore sve što trebate znati o ovom bandu. Superhiksi su nagrađivani kao najbolji makedonski band u 2001, 2002. i 2004. godini, a njihov koncert u Skopju održan 2003. godine je nagrađen kao najbolji rock koncert održan u Makedoniji.

Kontakti za pretprodaju:
Orahovica/Našice/Slatina - Marko (098-193-8611)
Virovitica - Sano (098-913-7957)
Donji Miholjac i okolica - Toxz (099-597-5503), Igor (095-866-9280)
Osijek - Caffe Bar "K"

Organiziran prijevoz za Osječane i Valpovčane! Za prijevoz se treba najaviti najkasnije do 2. svibnja. Za dodatne informacije obratite nam se putem e-maila ili Fejsbuka.

Udruga Migra



Official Superhiks Myspace: www.myspace.com/superhiks

Superhiks @ TAKSIRAT Fetstival



Superhiks @ Kurshumli An



Superhiks @ TAKSIRAT Fetstival


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: