Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



EFOS: Javna tribina 'MOBIS' – Mobilnost studenata

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65848
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.05.2010. 11:20 
Naslov:  EFOS: Javna tribina 'MOBIS' – Mobilnost studenata
06.05.2010. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna i Dana Europe, u četvrtak 6. svibnja 2010., s početkom u 12 sati, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Gajev trg 7, dvorana 10, održat će se Javna tribina pod nazivom „MOBIS“ – Mobilnost studenata.

Što je to mobilnost? Koje mogućnosti mladi trenutno imaju za putovanja, obrazovanje, volontiranje i posao, te koje će mogućnosti imati ulaskom Hrvatske u Europsku uniju? Imaju li mladi dovoljno informacija i koliko je to uopće u fokusu njihovog interesa? - pitanja su na koja ćemo pokušati dobiti odgovore razmjenom znanja, informacija i mišljenja svih prisutnih na Javnoj tribini koju zajedno organiziraju: Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Služba za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju sveučilišta J.J.Strossmayer u Osijeku i PRONI Centar/Regionalni info-centar za mlade Osijek.

Cilj i svrha ove javne tribine je informirati mlade i javnost, a naročito studente, ne samo o Europskoj uniji, već o konkretnim programima koji im stoje na raspolaganju.

Inače, projekt EUphoria (Euforija), u sklopu kojeg se održava javna tribina, financiran je sredstvima Europske unije, kroz program IPA INFO 2008, kojeg u suradnji s partnerskim udrugama, Info Zona iz Splita, Udruga mladih korak ispred iz Rijeke, te Zamisli iz Zagreba, provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje iz Osijeka.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: