Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



MK Osijek: Humanitarna vožnja za Vukovar

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65875
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.04.2010. 14:05 
Naslov:  MK Osijek: Humanitarna vožnja za Vukovar
02.05.2010. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U prostorijama Moto kluba Osijek, Trg Josipa Runjanina 1 (preko puta Saponije i Bendeka), u nedjelju 2. svibnja 2010. održat će se druženje, a oko 16 sati će se osječki bajkeri pridružiti Humanitarnoj vožnji za Vukovar.

U želji da potaknutu hrvatske motoriste na još jednu humanitarnu akciju kojom će se pomoći, danas vjerojatno najugroženijem dijelu Hrvatske, gradu prijatelju Dubrovnika, heroju Domovinskog rata, Vukovaru, moto klubovi sa područja Dubrovnika, Župe i Konavala, članovi Dubrovačkog moto portala te Moto klub Vukovar i ove godine organiziraju Humanitarnu vožnju za Vukovar. Karavana kreće iz Dubrovnika u subotu 1. svibnja, a planirano je da se koloni priključuju motoristi iz cijele Hrvatske da bi svi zajedno došli u Vukovar u nedjelju 2. svibnja.

Humanitarnu karavanu u Osijeku će ugostiti moto klub Osijek u svojim prostorijama, Trg Josipa Runjanina 1 (preko puta Saponie i Bendeka), gdje će im se priključiti i osječki bajkeri. Zaustavljanje i okrjepa u klupskim prostorijama MK Osijeka predviđena je oko 16 sati u nedjelju 2. svibnja. Pozivamo vas da svojim dolaskom i objavom u medijima podržite ovu humanitarnu akciju!

Na Dan grada Vukovara, u ponedjeljak 3. svibnja, u organizaciji moto kluba Vukovar održati će se akcija "Pomozimo obnovu učeničkog doma u Vukovaru". Za sve dodatne informacije možete me slobodno kontaktirati na dolje navedeni broj mobitela.

MK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: