Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Najbolji frizerski u Osijeku?!?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.08.2009. 17:36 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Wink
no problemos

SVI SMO MI VUCO
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
lucy
Ukupno postova: 22
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.08.2009. 15:00 
Naslov:  

Moja frizerka je također Maja iz Wizarda i jako sam zadovoljna svim njenim uslugama.

littleBeast
Ukupno postova: 2
Post Postano: 26.08.2009. 9:10 
Naslov:  

Icy je napisao/la :
PEGY je napisao/la :
Minival za 100kn NEmože tako izgledati!

Pa kažem,oko sto kn...znači i 150kn je isto oko...a kolko sam čula od 150 do 200 je za dugačku kosu...
Jeli to istina,ili?
A ono za ispod sto kuna,u zagradi,je bila šala.
Jer i sama znm da takvo što nemogu za ispod 100kn dobit,osim da ga kodkuće pravim i napravim klauna od sebe Laughing

hm.. ja sam radila minival kod Tibora prije 3 godine... i bilo je božanstveno... Namjeravam ponovo ići.... Izašlo je oko 300 kn al je vrijedilo svake kune.... Smile

kudjaokomtiskokom

Ukupno postova: 252
Post Postano: 26.08.2009. 14:43 
Naslov:  

uuuu, vidjela ja više kovrčica koje je sredio Tibor! savršeno ispadne! nikad ne bih rekla da su umjetne...

littleBeast
Ukupno postova: 2
Post Postano: 26.08.2009. 14:48 
Naslov:  

kudjaokomtiskokom je napisao/la :
uuuu, vidjela ja više kovrčica koje je sredio Tibor! savršeno ispadne! nikad ne bih rekla da su umjetne...

pa da... baš zna svoj posao.... osijek031.com smile

fluminense
Ukupno postova: 1
Post Postano: 07.11.2009. 12:35 
Naslov:  

jel moze broj od friz wizard na pp?

imam jos jedno pitanje posto nisam iz osjeka, a doci ca zbog posla na nekih 2 mjeseca.. koji su najskuplji i najrazvikaniji frizerski saloni u osijeku? i opcenito najskuplji i najrazvikaniji wellnessi, solariji, kozmetički saloni itd... ako moze pomoc...

hvala puno...

PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 09.11.2009. 13:54 
Naslov:  

Hotel Osijek

Jeez Louise

Post Postano: 11.01.2010. 11:09 
Naslov:  Re: Najbolji frizerski u Osijeku?!?

Ajme... Rolling Eyes
Cura ima pravo graditi svoje ja kako god želi... ja sam u to vrijeme nosala sliku frizure Marie iz Roxette i varikinirala traperice... zapravo još ranije, sa 12 godina
Fala bogu, kosu niš' ne boli i uvijek naraste nova.
Sram bilo sve one koji ne dozvoljavaju svojoj djeci da budu ono što žele biti - svašta! Osobno jedino ne volim pretjerani piercing, ali samo onaj koji ometa normalne fiziološke funkcije tijela (npr, jezik... i to je to zapravo... ili na bradavici gdje sigurno boli strašno Surprised )
Tetovaže su mi cool, ali nešto što je trajno pa treba dobro, dobro design-irati. Napravit ću sigurno, kad budem imala dovoljno vremena da pronađem najbolju i pronađem nekog tko to najbolje radi.

To je upravo cura i htjela postići ovim topic-om... unbelievable...

Vidim da nitko nije spomenuo salon IMAGE u Vatrogasnom naselju, Brodska 32 i frizerku Martinu Vincer, poznatiju kao Tina Cool

Neću ništa nikom preporučavati... mislim da je fizer nešto osobno... najbolji ti je onaj koji konta tvoju osobnost i tvoju kosu jer tek tada može vidjeti ono što ti sebi vidiš u glavi. Ovdje se osjećam ugodno i slobodno možeš komentirati što ti se sviđa, što ne... ako ti se ne svidi rezultat - ona sve napravi iz početka... iako se to meni nikad nije dogodilo Wink ... stručnjak je za boje i koristiti samo kvalitetne proizvode, npr. L'Oreal... Uvijek mi napravi masku za kosu... a masira glavu dok pere da poslije toga možeš riješavati višu matematiku Smile

Imam jako dugu i jako gustu kosu i uvijek imam neku ludu ideju za bojanje... ona je uspjela sve napraviti i uvijek mi je dala realne rokove u kojima to mogu ostvariti: npr iz crno obojane kose izvukla skroz bijele pramenove... sad idem na srebrne pramenove... javit ću kako je to uspjelo... ah, da, a kosa mi je uvijek fantastično zdrava i blistava Wink

Jedini bad je cijena... iako su proizvodi super kvalitetni... malo sam švorc u zadnje vrijeme pa mi je problem... ali nikad ne bih dvojila za frizerski jer je meni osobno kosa jedan od najvažnijih i najljepših dijelova... MENE Wink i jedan od najjačih izraza osobnosti i stila koji postoji...

pa svakom po volji!

NinaBarrowman
Post Postano: 14.01.2010. 18:33 
Naslov:  

Ako mi može netko poslati na PM broj frizersko salona Wizard u Osijeku. Unaprijed hvala

maros
Ukupno postova: 7
Post Postano: 15.01.2010. 15:35 
Naslov:  

Ja idem kod Josipe u Mereo,cijene su pristupačne , super sam zadovoljna s njom i jako dobro radi.

extracoolcat
Post Postano: 01.02.2010. 17:55 
Naslov:  Re: Najbolji frizerski u Osijeku?!?

moram se sloziti sa kritikama na WIZARD salon.Wizard salon je solidan ,ali nametanje određenih usluga ili proizvoda je neumjesno i napadno.Svatko zna sam što mu treba i u koje vrijeme..Frizerlka Maja radi po svome ukusu tako da je moja frizura ispala totalno drugačija nego što sam htjela(kraća za 5 cm).Bez sumnje Maja je izvsna frizerka koja zna tehnike šišanja ali to ne odlikuje dobar salon gdje bih opet došla.Napominjem mušteriji se mora posvetiti sva pažnja i vrijeme .SLUŠATI a ne raditi po svome.no mlada je i treba učiti slušati.najgore je kada te frizerka sluša ,a ne zna šišati....

FunkyLady
Ukupno postova: 613
Post Postano: 23.02.2010. 12:21 
Naslov:  

Ima li itko broj Matrixa kraj katedrale? Ja bih se naručila, a izgubila broj Very Happy

„Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
hrvojeeee

Ukupno postova: 30
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.04.2010. 9:07 
Naslov:  

Zna li netko može li se u Osijeku kupiti Wella - Forming Gum tj. elastični gel za muškarce i gdje?

Ovako izgleda:
http://www.wellaprofessionals.co.uk/consumer/products/styling/high_hair/products/light_control/bouncy_dip.php

vlale

Ukupno postova: 392
Post Postano: 26.04.2010. 15:29 
Naslov:  

hrvojeeee je napisao/la:
Zna li netko može li se u Osijeku kupiti Wella - Forming Gum tj. elastični gel za muškarce i gdje?

nemam pojma, ali gle ovo (Google čini čuda)
WELLA, frizerski salon, vl. Cerić Elizabeta
031 203077
Šetalište kardinala F. Šepera 8A
31000 Osijek

hrvojeeee

Ukupno postova: 30
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.04.2010. 20:59 
Naslov:  

ok hvala, provjerit cu...