Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Đapić darovao prvu gradonačelničku plaću!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
gaap
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2694
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.07.2005. 11:37 
Naslov:  Đapić darovao prvu gradonačelničku plaću!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Četverodnevno obilježavanje Dana Gradske četvrti Novi grad okončano je svečanom sjednicom Vijeća četvrti, kojoj su nazočili gradonačelnik Anto Ðapić i predsjednik Gradskog vijeća Branko Lacković.

Za razliku od ostalih četvrti koje je Ðapić posljednjih dana obilazio, ovaj je posjet obilježilo slavlje, te je gradonačelnik odmah najavio skorašnji radni posjet. Istaknuo je kako GČ Novi grad “izvanredno radi”, za što je Vijeće i javno pohvalio. Ðapić je počeo ispunjavati i svoju najavu da će gradonačelničke plaće darovati u dobrotvorne svrhe. Tako je njegova prva naknada (oko 3.000 kuna) prekjučer upućena župnoj crkvi sv. Ćirila i Metoda. Crkva najveće gradske župe, poznato je, godinama je u gradnji, a do njezina konačna završetka potrebno je prikupiti još milijune kuna. Konkretnije, vlč. Mato Gašparović kazao je kako je za 24 milijuna kuna vrijedan projekt dosad uloženo nešto više od 8 milijuna kuna. I četvrt je nastavila s pomoći crkvi, te je prekjučer na žiro-račun župe usmjereno 8.000 kuna.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: