Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Bastion: Cocktail Night

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Bastion Osijek
Offline
Ukupno postova: 177
Lokacija: Tvrđa, Osijek
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.03.2010. 22:56 
Naslov:  Club Bastion: Cocktail Night
03.04.2010. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U klubu Bastion, u osječkoj Tvrđi, u subotu 3. travnja 2010. održat će se Cocktail Night. Ulaz je besplatan, a početak u 21 sat. Na prvom flooru nastupa DJ Omer, a na drugom flooru slušat će se domaća glazba.



Prva subota u travnju - Velika subota, bit će u znaku dobrog partijanja na dva floora u klubu Bastion. Prvi floor prepušten je osječkom majstoru zanata - DJ Omeru, koji će cijelu noć stranim hitovima držati atmosferu na visokoj razini. Kako bi ljubitelji domaće glazbe (retro, aktualno, urbano...) mogli imati i svoj kutak u našem klubu, odlučili smo drugi floor rezervirati za njih.

Osim dobre glazbe, ove subote predstavljamo i prvi cocktail party u Bastionu, kojega će uljepšati simpatične hostese. Od koktela možete očekivati one manje (shootere), te ekstra velike (od 1 litre), po promotivnim cijenama.

Atrakcija: Cocktail party + hostese
Ulaz: Besplatan
Start: 21h



Link: http://www.myspace.com/nightclubbastion

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: