Autor |
Poruka |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
pa slavi li se i godisnjica veze?
mungose, zene su drukcije od muskaraca, ako hoces nekog tko razmislja kao ti -morat ces si trazit medju muskarcima |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
l.l. je napisao/la: ›
mungose, zene su drukcije od muskaraca, ako hoces nekog tko razmislja kao ti -morat ces si trazit medju muskarcima
|
Eh, najlakse je to tako reci... ja se dam kladiti da postoje i zene koje drugacije razmisljaju...
Jedino sto ih jos nisam nasao... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Jedino sto ih jos nisam nasao... ;-)
|
Njusi i dalje... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
gaap je napisao/la: ›
čarape i šalica s natpisom: najbolji dečko na svijetu
|
...mislim da bi ti nakon dva-tri takva poklona to brzo dosadilo ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
za godisnjicu ako ima para odemo na more pa ju tamo proslavimo, zapravo nije vazno gdje si i sta si kupio/la ? vjeruj mi taj dan je dovoljno i da ste samo zajedno uz malo vise tolerancije i pazne prema partneru, sitnica je ta sto se broji, a ne neki isprazni dar...
s druge strane svijece, halteri i tangice mogu zamijeniti sva ova trabunjanja gore navedena |
|
_________________ We shall never surrender !!!! W.C. |
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
fallen-angel je napisao/la: ›
za godisnjicu ako ima para odemo na more pa ju tamo proslavimo, zapravo nije vazno gdje si i sta si kupio/la ? vjeruj mi taj dan je dovoljno i da ste samo zajedno uz malo vise tolerancije i pazne prema partneru, sitnica je ta sto se broji, a ne neki isprazni dar...
s druge strane svijece, halteri i tangice mogu zamijeniti sva ova trabunjanja gore navedena
|
potpuna istina.....been there done that |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
gaap je napisao/la: ›
mrzim godišnjice...
|
e, treba izdrzati godinu dana
ima jedna osoba / zamisli / muskog roda, koja je samoinicijativno obiljezavala svaki mjesec veze raznim pokloncicima........ |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Marigold
|
DanicaV je napisao/la: ›
ima jedna osoba / zamisli / muskog roda, koja je samoinicijativno obiljezavala svaki mjesec veze raznim pokloncicima........
|
Nemoj zezat,ne mogu podnijet takve tipove... zašto bi to netko radio- iz nesigurnosti, iz osiguranja da ga draga ne ostavi pošto ju kupuje, ili je stvarno bogat, što neće biti dugo ak tak nastavi(ovisno o trajanju te veze)... |
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Marigold je napisao/la: ›
ima jedna osoba / zamisli / muskog roda, koja je samoinicijativno obiljezavala svaki mjesec veze raznim pokloncicima........
|
Nemoj zezat,ne mogu podnijet takve tipove... zašto bi to netko radio- iz nesigurnosti, iz osiguranja da ga draga ne ostavi pošto ju kupuje, ili je stvarno bogat, što neće biti dugo ak tak nastavi(ovisno o trajanju te veze)...
|
Mi se svaki mjesec sjetimo da je još toliko i toliko prošlo i malo se zamislimo nad tim. Ali stvarno proslavljamo svaki obični dan kad uspijemo biti zajedno, godišnjice kad nije strka i polugodišnjice... |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
@Marigold,
pokloni nisu stvar love. vise stvar paznje.
osim toga, Allana je vec napisala sto treba......... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
marigold a sto je po tebi bolje?
da se ni ne sjeti..
a sto mislite o onima koji se uopce ne sjete? |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Moram se nadovezati za sebe: nisam materijalist i nisu mi važni pokloni (zapravo, glede skupih poklona mislim da imam sve što trebam da mogu i više nego dobro funkcionirati u društvu, iako znam par situacija da je dečko poklanjao curi mobitel ili nešto slično, kod nas se takvo nešto nikad nije dogodilo!), nego su naši pokloni više znakovi pažnje, nešto oko čega smo se posebno potrudili. Jedne godine mi je napravio moj potrtret. Tehnika - olovka. |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Zensko bice koje ima sve sto joj treba... e sad sam sve cuo. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Marigold
|
@Marigold,
pokloni nisu stvar love. vise stvar paznje.
osim toga, Allana je vec napisala sto treba.........
|
Ako je to poklon koji se kupuje kako onda nije stvar love...a pažnja se može pokazati i u drugim stvarima osim poklonima...
l.l. je napisao/la: ›
marigold a sto je po tebi bolje?
da se ni ne sjeti..
a sto mislite o onima koji se uopce ne sjete?
|
Ako te voli sjetit će se...meni je eto dovoljno proslavljat godišnjicu( onu od 1 g, a ne 6mj ili 1mj)...Recimo da ni ja, a ni on nismo opsjednuti datumima..čak ne znamo niti točan datum kad smo krenuli, jedino da je sredinom 10mj.(uvijek uzmemo 20 ili 21.10- kako nam odgovara)...Zar bi to onda trebalo značiti da se ne volimo ili da ne pazimo dovoljno jedno na drugo? U našem slučaju ne znači |
|
|
|
|
|
|