Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Squash: Rezultati drugog kola SQUASHer lige

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65861
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.03.2010. 10:24 
Naslov:  Squash: Rezultati drugog kola SQUASHer lige
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[18.03.2010.] Drugo kolo obilježili su: Mladen Tuta, Romano Kristić, Marko Bede.

Teren je bio popunjen i prije početka lige, jer su igrači zbog bolje igre krenuli malčice ranije radi zagrijavanja.

Najbrojnija, treća liga počela je u 16.00 sati s malim problemima s lopticama koje su nestajale i pucale, što je pomalo otežalo početak, no kada se krenulo, na terenu su se konstatno izmjenivali igrači u borbi za što boljim plasmanom.

Iznenađenje nam je priredio Mladen Tuta, prvo količinom odigranih mečeva (3) te svojom igrom. Prvi meč je igrao s Marinom Bakšom, kojega je iznenadio te dobio prvi set 12:10. Iznenađeni Bakša je sljedeća dva seta s lakoćom okrenuo u svoju korist te je igra završila 12:10, 7:11, 5:11. Sljedeća dva meča su protekla lako, uz male trzavice s Hrvojem Mrkonjićem, Tuta dobiva u dva seta u svoju korist te se lagano vraća u igru za prvo mjesto treće lige.

Najzanimljivija liga, ona druga, je protekla u daljnjoj dominaciji Romana Kristića i Rine Pichlera, samo čekamo što će se dogoditi kada se ova dva vrsna squashera nađu na terenu boreći se jedan protiv drugoga. Naime, Romano je povećao svoj rezultat na 4/0 u korist dobivenih mečeva te osigurao playoff, dok je Rino odigrao dva meča, podsjećamo da ga nije bilo prvo kolo, te uz čvrst meč s Zlatkom Veselim, pokazao da je sljedeći kandidat za playoff. Moramo naglasiti da se prošlomjesečni član playoff tima, Zlatko, drži na neslavnom predzadnjem mjestu te će teško izbjeći playout ekipu.

Da pojasnimo, zadnje kolo je playoff/playout kolo, koje nakon kružnog odigravanja tri igrača playoff i playouta određuje koji igrači idu ligu više, odnosno niže.

Elitnu, prvu ligu je obilježi prošlotjedni gubitnik Marko Bede, tako što se vratio među "žive" i dominantnom igrom vratio se s dvije pobjede te mu se sadašnji rezultat 2/2. Naime, Marko je igrao s Robertom Batorekom i Damirom Stipeševićem te pokazao da mu je igra u uzlaznoj putanji te bez bitnijih problema dobio obojicu. Podsjetimo da je Damir višemjesečni provligaš koji ne proalazali rješenje za Marka, dok je Robert prošli mjesec ponovno ušao u prvu ligu te očito da ima problema s prvoligašima, no nadamo se da će se u sljedećem kolu probuditi i pokazati da je ulazak u prvu ligu ipak bio zaslužen. Naravno, nedostajao nam je ponajbolji igrač prve lige Filip Mađarić koji, uz to što se nadamo da će nam se pridružiti sljedeći tjedan, nas je osiromašio za pokoji genijalan potez. Naravno da je zanimljivo imati reprezentativca u svojim redovima.

Možda ste primjetili da su se igrači prividno smirili i više ne lome rekete, no ako ste to pomislili, moram vas razočarati, jer lomljava se nastavila tokom tjedna te su neki isti, a neki novi u ekipi sa slabim živcima. Uvijek je zanimljivo. Smile

Naravno da rezultate svih mečeva možete pogledati u prilogu, naravno i da ste svi pozvani da sudjelujete u mečevima, a i uvijek možete navijati!

SQUASHer Osijek

[09.03.2010.] Rezultati prvog kola SQUASHer lige
Skriveno: 
Nedjeljnu igru obilježili su Madavić, Veseli i Ažić.

Iako smo bili zakinuti za spektakl druge lige, jer su nedostajala tri igrača, gubitak favorita ili njihovo otežano igranje s drugima donjelo je poprilično uzbuđenja na tribinama.

Pokušaji da iznenadi favorita je umalo uspjelo Ažiću u trećoj ligi i Veselom u drugoj. Naime, Ažić je krenuo u iznenadni napad u drugom setu te je drugi i odnio u svoju korist, treći je krenuo u istom tonu, ali je Gregečević uspio skupiti ono malo koncentracje što mu je ostalo i vratio treći set u svoju korist i odnio pobjedu. Pobjedu je odnio Gregačević s 11:6, 4:11, 11:8.

Slična stvar se dogodila u drugoj ligi gdje je Veseli u startu napao Kristića. Iako je Kristić ušao kao favorit, a već je pobjedio Sejdića nevjerovatnom lakoćom. Instant napad Veselog s "dropovima", kako su mu i kolege savjetovale. Meč je krenuo odlično za Veselog, dao je Kristiću samo 6 poena. U drugi set Kristić ulazi malo drugačijeg raspoloženja i malo drugačije igre. Napada svaku lopticu, shvaća da Veselog ne može olako pobjediti te odličnom igrom daje Veselom samo dva poena. Kasnije živci rade svoje, Veseli gubi koncentraciju i uz podjednaku igru meč završava sljedećim rezultatom 6:11, 11:2 i 11:8 za Kristića.

Ovacije publike doživio je i Madavić. Zadnji meč prve lige donio je dodatna uzbuđenja i malo pokvario očekivanja ostalih sudionika. Nakon prvog meča sa Stipeševićem, koji je i pobijedio, Madavić je pokazao odličnu igru. Drugi meč s vječnim rivalom, podjednakim Bedeom, Madavić je ušao pomalo mlako te ga je Bede bez problema pobijedio u prvom setu. Kada smo pomislili da je Madavić pokazao što je znao u meču sa Stipeševićem, budi se i osvaja drugi set. Vidno uznemireni igrači uzimaju pauzu prije trećeg seta te Madavić preuzima inicijativu i unosi malo strategije koju je imao s Stipeševićem, koja se pokazala dobitna te zarađuje zavidnu prednost. Treći set Bede gubi s 5:9, te s "killerima" stiže veliku prednost Madavića. Sada se Madavić mora boriti za već osvojen set. Na kraju, kao što smo i očekivali, drama na "dva dobivena" poena u kojoj Madavić osvaja treći set i prelazi u lagano vodstvo nad Bedeom, te meč završava 11:5, 8:11, 10:12 za Madavića.

Ostatak lige je protekao u očekivanim rezultatima koje možete pogledati u prilogu.

Pozivamo vas da dođete iskusiti makar dio uzbuđenja te nam se pridružite sljedeće nedjelje, 14. ožujka 2010., na istom mjestu - "squash zona", u sklopu Sportskog centra "Dvorac", Kupska bb na Bosutskom naselju.

Udruga SQUASHer Osijek



Delecto SQUASHer liga - OZUJAK 2010.xls
 Opis:
18.03.2010.

Skini
 Datoteka:  Delecto SQUASHer liga - OZUJAK 2010.xls
 Veličina:  148.9 KB
 Skinuto:  180 put(a)


2010_03_09_squasherliga_ozujak2010.xls
 Opis:
09.03.2010.

Skini
 Datoteka:  2010_03_09_squasherliga_ozujak2010.xls
 Veličina:  147 KB
 Skinuto:  169 put(a)


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
SqO
Offline
Ukupno postova: 15
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.03.2010. 15:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

pa ti SQUASHeri su vanzemaljci! Wink

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: