Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pomirenje za budućnost: Izazovi i perspektive europskih integracija zapadnog Balkana

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65861
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.03.2010. 10:00 
Naslov:  Pomirenje za budućnost: Izazovi i perspektive europskih integracija zapadnog Balkana
15.05.2010. 10:32
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Poziv za pisanje radova "Pomirenje za budućnost: Izazovi i perspektive europskih integracija zapadnog Balkana" projekt je Asocijacije agencija lokalne demokracije u suradnji s partnerskim organizacijama iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, a odnosi se na pomirenje nakon sukoba te na procese europskih integracija Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Zamišljen je kao serija od tri tematska okrugla stola u navedenim državama, te jedne regionalne konferencije koja će se održati u Zagrebu u lipnju 2010. godine. Cilj konferencije je okupiti predstavnike vlasti, civilnog društva, stručnjake i medije te potaknuti dijalog na regionalnoj razini o učinkovitom pomirenju kao ključnom preduvjetu za nastavak procesa europskih integracija.

Prijavljeni radovi bi se trebali osvrnuti na neku od predloženih tema/kategorija sukladno glavnim tematskim panelima u Nišu, Mostaru i Osijeku, te konferenciji u Zagrebu:
* Jačanje efektivnog umrežavanja predstavnika civilnog društva koji rade na pomirenju i međuetničkoj suradnji na međudržavnoj i regionalnoj razini;
* Izgradnja svijesnosti o uzrocima i posljedicama nedavnih sukoba na Zapadnom Balkanu (postignuti rezultati, budući izazovi);
* Poticanje suradnje između predstavnika državnog i civilnog sektora u postizanju učinkovitog pomirenja u regiji;
* Podizanje svijesti o pomirenju kao glavnom preduvjetu perspektive europskih integracija navedenih država (postignuti rezultati, budući izazovi).

Radove na engleskom, bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku (3-5 stranica, format MS Word, razmak 1,5 font Times New Roman) dostaviti elektroničkom poštom na [email protected], do 15. svibnja 2010.

Za sve dodatne informacije molimo pogledajte: www.alda-europe.eu ili svoj uput postavite voditeljici projektnog tima: [email protected].

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
esseker
Offline
Avatar

Ukupno postova: 155
Lokacija: Osijek - Land
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.03.2010. 8:42 
Naslov:  Re: Pomirenje za budućnost: Izazovi i perspektive europskih integracija zapadnog Balkana
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

zapadni Balkan... kako su to samo izmislili, a mi budale prihvatili?! Idea Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: