Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pokretom do zdravlja: Projekcija filma 'Egoscue metoda'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65875
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.02.2010. 9:57 
Naslov:  Pokretom do zdravlja: Projekcija filma 'Egoscue metoda'
26.02.2010. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Projekcija filma „Egoscue metoda“ održat će se u petak 26. veljače 2010. s početkom od 17 sati u prostorima Udruge građana Pokretom do zdravlja, na adresi Dragutina Neumana 2, Osijek.

Film govori o osnovnim načelima Egoscue metode. Objašnjava što je to dobro tjelesno držanje, koja su odstupanja, kako mišići funkcioniraju, te koji je glavni uzrok mišićno-koštane boli. U filmu se prikazuje trening rutina igrača američkog nogometa zvana „Patch fitness“.

Patch fitness je treniranje u prirodi na posebno osmišljenim poligonima. Takav oblik treniranja popravlja tjelesno držanje, razvija balans, pokretljivost, brzinu, snagu, te čini tijelo otpornije na ozljede. Pogodan je za djecu, profesionalne sportaše, rekreativce, mlađe, starije i sve one koji žele poboljšati svoje sportske rezultate, povećeti tjelesnu aktivnost i time poboljšati opće zdravlje.

Film traje 30 minuta, a nakon projekcije razgovarat ćemo o filmu i odgovarati na sva pitanja posjetitelja.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: