Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sokolski dom: Uspješna sezona klizanja na osječkom klizalištu završava u nedjelju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65883
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.02.2010. 15:39 
Naslov:  Sokolski dom: Uspješna sezona klizanja na osječkom klizalištu završava u nedjelju
28.02.2010. 15:37
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sezona klizanja na gradskom klizalištu „Sokolski dom“ bliži se svome završetku, a do sada je klizalište koristilo oko 19 tisuća klizača, s oko 9.800 iznajmljenih pari klizaljki. Djeca osječkih vrtića, osnovnoškolci, srednjoškolci i studenti organizirano dolaze na klizalište, a svoje treninge ondje održavaju i članovi kluba hokejaša na ledu „Kuna“ iz Osijeka.

Završetak sezone klizanja planiran je za večernje sate 28. veljače 2010.

Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
W.M. Felt
Offline
Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.02.2010. 16:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Slijedeći "projekt" Grada Osijeka nameće se sam od sebe.

Kada izgrade dvoranu za gimnastiku, koja nam je prijeko potreba (jer svaki pristojan grad ima barem 2 dvorane za gimnastiku), neće biti klizališta. Valja hitno ući u projekt dvorane za klizalište i hokej.

No trebalo bi ovog puta paziti i dodati u projekt i dio za curling - taman će negdje u vrijeme završetka gradnje buduće dvorane za klizanje hrvatska reprezentacija u curlingu osvojiti svoju prvu medalju (jer će im Milan Bandić dvoranu zacurling napraviti puno prije, možda još ove godine). I kad curling postane popularan u Osijeku u ostatku Hrvatske, mi ćemo dvoranu imati unaprijed.

Jer vizionari osječkog sporta znaju da je curling sport budućnosti za Hrvate. Kako izumiremo, curling je dobar i za starije ljude, nije previše fizički zahtjevan - mogu ga igrati svi mladi 30-godišnji umirovljenici s dijagnozom PTSP-a.

Također, s obzirom da će Hrvati u bliskoj budućnosti raditi isključivo kao spremačice i smetlari u stranim hotelima na moru, oni rijetki koji ne budu u mirovini, bit će prirodno talentirani za curling, dakle, mlaćenje metlom.

Hitno u gradnju nove dvorane, vlastitim kapitalom ili po modelu javno-privatnog partnerstva!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: