Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Futsal u Osijeku: MNK Osijek V.B.K. - MNK Kijevo Knin 1:2 (0:2)

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Boki-Os
Offline
Avatar

Ukupno postova: 52
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.02.2010. 17:00 
Naslov: Complicity Futsal u Osijeku: MNK Osijek V.B.K. - MNK Kijevo Knin 1:2 (0:2)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osijek minutom šutnje odaje počast Franji Ćavaru, športskom direktoru MNK Osijek V.B.K. Tužna uvertira u tekmu MNK Osijek V.B.K. i malonogometaša MNK Kijevo Knin. Osječani se bore za opstanak u Večernji 1. HMNL, a najglasniju podršku iz gledališta ove sezone imaju upravo osječki tigrići malog nogoša. Fantastično! Još je nešto karakteristično za MNK Osijek V.B.K. - presing taktika kojom se služi malonogometna ekipa iz grada pokraj rijeke Drave jedinstven je slučaj u 1. HMNL. Svih 40 minuta na cijelom terenu "ganjati" suparnika sigurno je presedan i u malčice širem futsal okruženju. U svakom slučaju, taktika trenera Glumca tjera na razmišljanje.

Susret MNK Osijek V.B.K. i ekipe MNK Kijevo Knin bio je pravo športsko nadmudrivanje, kako igrački, tako i trenerskim pristupom tekmi. Posebice je bila zanimljiva sama završnica utakmice, gdje je trener Glumac postavljanjem igrača-vratara doprinio većem pritisku na gostujuće malonogometaše. I malo je nedostajalo da takva koncepcija igre rezultatski urodi plodom. Ćavarov pogodak za 1:2 ne samo da je pružilo dodatan motiv za ekipu Osijeka V.B.K., već je tri minute prije kraja podigao gledalište na noge. Pravi športski ugođaj. Junačka obrana malonogometaša Kijevo Knin u tim trenucima bila je na ozbiljnim iskušenjima. Na njihovu sreću, uspjeli su se oduprijeti pritisku publike i igrača. Naposlijetku, sretni napuštaju dvoranu Zrinjevac u Osijeku. Nisu "bez vraga" slučajno na diobi trećeg mjesta u 1. HMNL. Mlada, prpošna ekipa Osijek V.B.K. u nastavku će morati negdje dalje "potražiti" bodove nade poradi statusa u Večernji 1. HMNL.

Snimku tekme moći ćete pogledati na jednoj od lokalnih TV kuća. Kojoj? E, tu ćete se morati sami snaći. Reklama se plaća. Zar ne?



Foto: B.Mr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: