Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Radio Plus: Zagrijavanje - petkom od 20:00 na 92,7 FM

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65895
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.02.2010. 16:40 
Naslov:  Radio Plus: Zagrijavanje - petkom od 20:00 na 92,7 FM
19.02.2010. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

"Zagrijavanje" je nova radijska emisija koja se emitira petkom u večernjem terminu na poznatoj osječkoj radio postaji - Radio Plus (92,7 FM), a uredništvo emisije potpisuje šesteročlani studentski kolektiv, kojemu je cilj kroz opuštenu i zabavnu atmosferu informirati studentsku populaciju o svim bitnijim aktualnostima u gradu Osijeku.

Drugim riječima, "Zagrijavanje" je emisija namijenjena studentima, bez obzira koji fakultet pohađali. U nešto više od jednog sata emisije, kroz nekoliko rubrika, svakog petka od 20 sati bit ćete dobro zagrijani za vikend koji slijedi, odnosno za radni tjedan prepun kolokvija i ispita, kojih je sve više, a vremena sve manje.

Između zanimljivosti iz studentskog života u Osijeku i svježih informacija, u eteru ćemo nerijetko saslušati i razne goste - omiljene i omražene profesore, predstavnike studentskih udruga i sve ostale koji mogu prenijeti zanimljive i korisne informacije za osječke studente. Uz dobru zabavu ide i dobra glazba, koja je tipična za Radio Plus, ali i potrebna za kvalitetno zagrijavanje.

Prijedloge, novosti, informacije, pitanja i eventualne zahtjeve šaljite na službenu mail adresu emisije: [email protected].


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: