Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Crkveni god Župe sv.Ćirila i Metoda

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
gaap
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2694
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.07.2005. 12:59 
Naslov:  Crkveni god Župe sv.Ćirila i Metoda
05.07.2005. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ove će godine župljani župe sv. Ćirila i Metoda, slavenskih apostola, obilježiti crkveni god (5. srpnja) u svojoj novoj crkvi, kaže vlč. Mato Gašparović, i pripominje kako će biti služene tri svete mise. Prvu u 9 sati služit će župnik, sljedeća je svečana i počinje u 10.30 sati, a prikazat će ju vlč. Alojz Kovaček, vojni kapelan iz Vinkovaca, dok će poslijepodnevno misno slavlje u 18.30 sati predvoditi vlč. Ivica Damjanović, župni vikar župe slavljenice.

Prema župnikovim riječima, i ove godine će crkveni god biti prigoda i za podjelu zahvalnica župljanima koji su tijekom 2004. donacijama pripomogli gradnju crkve u Ulici Martina Divalta 71. Tako je, moglo se čuti, više od tisuću kuna darovalo 120 župljana, a 195 ih je doniralo više od 500 kuna. Njima će na blagdanskim misnim slavljima biti uručene zahvalnice, no ako ne budu u mogućnosti doći u utorak, poručuje vlč. Gašparović, mogu se i drugim danima javiti u župni ured.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: