Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Frost

Ukupno postova: 6403
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 01.02.2010. 2:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

tako je stella, reci ti njima

osijek031.com smile

Ukupno postova: 233
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 01.02.2010. 2:59 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la:
Evil Poodingh je napisao/la:
ja sa plakatima nemam ništa, ali slažem se da se to u zadnje vrijeme dosta zapustilo...

To hoću i reći, jer kontam da bi bilo barem duplo više ljudi da su bili plakati po gradu. Poslije ne vrijedi kukati zašto je bio tako mal odaziv ljudi, kad su maltene znali samo oni koji često idu u Teatar i koji posjećuju 031, a za ovakav koncert bi ipak tebalo uložiti više truda, pogotovo što su ljudi navikli besple ići na njihove koncerte pa kad čuju da je koncert za BF 40 kn, naravno da će samo 'ladno odmahnuti rukom.

Kao što sam rekla, teba naći neki početni balans između cijene od 0 kn za upad do odjednom 40.

Recesija je, teba privući ljude, pogotovo što je i nova lokacija pa da kažete ljudima: "Dođite i posjetite nas na novoj lokaciji, povoljne cijene pića i dobre svirke za simboličnu svotu od 20-30 kn..." ne ide se odjednom iz Fićeka u BMW. Ako kontaš na što mislim...

Da je cijena za početak malo manja, sigurno bi i više ljudi došlo, a ovako...vidiš i sam....

aupičkumaterinu.
jebote belfast datejebo
sad već počinjem mislit da se zajebavaš i provociraš ...

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 01.02.2010. 3:00 
Naslov:  

@punk urac...što se uopće živciraš? Ne moraš čitati ako ne želiš, de opusti se malo i nemoj da te diraju Stellini postovi.

Skoči u forum: