Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Korzo: štand udruge Pobjede - za pomoć psima iz nemetinskog Azila

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65792
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.01.2010. 12:00 
Naslov:  Korzo: štand udruge Pobjede - za pomoć psima iz nemetinskog Azila
Od 15.01.2010. 10:00 do 16.01.2010. 10:00 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako bismo prikupili daljnja sredstva za naš rad, u petak i subotu 15. i 16. siječnja 2010., na osječkom Korzu, preko puta Kapucinske crkve, u vremenu od 10 do 20 h u petak i od 9 do 13 h u subotu organizirali smo još jednom štand. Uz minimalnu donaciju od 60 kuna za kalendar pasa iz Azila, pozivamo naše sugrađanke i sugrađane da sudjeluju u liječenju napuštenih pasa osječkoga Azila te stvaranju kvalitetnijega životnoga prostora u kojemu ti psi žive jer u tijeku su građevinski radovi u samome Azilu koji obuhvaćaju:
· rekonstrukciju otvorenih boksova: od 7 malih, trošnih i starih pravimo 5 novih, malih i natkrivenih boksova s novim kućicama te jedan veliki boks ( životni prostor 14 pasa!),
· rekonstrukciju i uvođenje struje u 6 betonskih boksova ( životni prostor 13 pasa!).

Osim novčane donacije, zainteresirani mogu pomoći i donacijom hrane (posebno one za štence!), zdjela, povodaca, igrački

Ovim bismo putem također htjeli obavijestiti javnost kako smo do sada uspjeli prodati preko 700 kalendara pasa iz Azila za 2010. godinu, nastalih u suradnji udruge Pobjede i Romulić multimedia studia, čija je idejna začetnica i realizatorica bila Renata Svalina.

Uz svakodnevne troškove liječenja, sterilizacija i kastracija u planu su nam i veći građevinski radovi te stoga apeliramo i na građevinske firme: donirajte nam materijal potreban za rad, a mi ćemo – kao i do sada – volonterski odraditi fizički dio!

Udruga Pobjede

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: