Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Predsjednički izbori 2009/2010. [drugi krug]: Službeni nepotpuni rezultati izbora

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
centurion
Ukupno postova: 938
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.01.2010. 0:21 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Brick Top je napisao/la:
Mladjo je napisao/la :
jel ste vi stvarno toliko naivni da mislite da je sve ove godine u zagrebu pobjeđivao bandić?! gospodo draga pobjeđivao je sdp a ne bandić. da su stavili mene kao nositelja liste u zagrebu, ja bi pobijedio. uostalom rezultati izbora u zagrebu vam sve jasno govore Wink

Znači slažeš se sa onom mojom rečenicom da Josipović, takav "karizmatik" kakav je Rolling Eyes ne bi u prvom krugu dobio ni 3% (ako i toliko) da iza njega ne stoji SDP mašinerija?

Znači hoćeš reći da nije bitno što on objektivno i nema nekih kvaliteta za predsjedničku funkciju (iako i kao takav je kvalitetniji od Bandića), nego je bitno što je iz SDP-a?
Pa mogu reći da ste si onda lijepo izbirali novog predsjednika, tj. svima nama.

ja mislim da je nesto tako.
da je Ivo Josipovic isao sam na izbore i da se ne zna koja je stranka iza njega nebi usao ni u drugi krug.Na stranu sto covjek stvarno izgelda pametno i tak se ponasa ali nije bas neki galamdžija u saboru i ne vjerujem da bi prosao kao nezavisni.
da je npr za Sdp isao Ljubo Jurcic on bi pobjedio sa mozda malo vecom razlikom a bilo tko drugi iz sdp pa cak i neki anonimni covjek da je isao ispred sdp-a bi dobio u drugom krugu bandica Smile

Ukupno postova: 2492
Post Postano: 13.01.2010. 6:48 
Naslov:  

Brick Top je napisao/la :
Mladjo je napisao/la :
jel ste vi stvarno toliko naivni da mislite da je sve ove godine u zagrebu pobjeđivao bandić?! gospodo draga pobjeđivao je sdp a ne bandić. da su stavili mene kao nositelja liste u zagrebu, ja bi pobijedio. uostalom rezultati izbora u zagrebu vam sve jasno govore Wink

Znači slažeš se sa onom mojom rečenicom da Josipović, takav "karizmatik" kakav je Rolling Eyes ne bi u prvom krugu dobio ni 3% (ako i toliko) da iza njega ne stoji SDP mašinerija?

Znači hoćeš reći da nije bitno što on objektivno i nema nekih kvaliteta za predsjedničku funkciju (iako i kao takav je kvalitetniji od Bandića), nego je bitno što je iz SDP-a?
Pa mogu reći da ste si onda lijepo izbirali novog predsjednika, tj. svima nama.

Ima li itko kvalitete za predsjedničku funkciju? Koje su to kvalitete? Baš me zanima.
Josipović obrazovan,kulturan , miran i staložen u komunikaciji sa drugima, govori strani jezik, priznati stručnjak za međunarodno pravo al "objektivno nema kvalitete za predsjedničku funkciju". Svašta... Shocked

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.01.2010. 9:06 
Naslov:  

PreacheR je napisao/la: Obzirom da Kerum pobjeđuje u Splitu, Kolega i Vrančić u Zadru, Đapić i Glavaševi derivati u Osijeku, Ivica Kirin (zvani Kiro prosviro) u Virovitici, te naposlijetku i taj isti Milan Bandić u Zagrebu (i to više puta),
IMHO, mislim da su sve ove pobjede posljedica poklapanja vrhunca konzumerizma biraca i estradizacije politike. Nabrojani jesu pobijedili, ali je pitanje bi li pobijedili sada, nakon sto se glavom lupilo "o patos" i nakon sto su glasaci vidjeli kome su zapravo dali glas.

Kreditni konzumerizam je ljude uvjerio da zive dobro, puno bolje nego su toga svjesni. U stanju dekadentne opijenosti blagodatima glasacima se smanjuje strah od neizvjesne buducnosti, a time i zelja za pracenjem politike. Otud manjak interesa i manji izlasci na biralista.

Uz sve nabrojano i iskustvo razocaranja politikom [isprobane obje polarizirane opcije (lijeve i desne)] te uspjesno ispiranje mozgova floskulama "svi su politicari jednaki", u prvi plan iskacu politicki fakini - ljudi koji estradiziraju politiku, ljudi bez stvarne politicke platforme, ali puni floskula.

Bit ce zanimljivo pratiti sto ce se odvijati sljedecih mjeseci, kad bude rasla nezaposlenost, kad se krediti vise ne budu mogli placati, kad kuce i stanovi budu poceli masovno ici na bubanj.

Gradjani Hrvatske ce svijecom traziti nekoga s kljucem vrata izlaska iz tog paklenog grotla, k'o sto po cicoj zimi zeko trazi majku.

Ukupno postova: 708
Post Postano: 13.01.2010. 12:54 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la :
Ima li itko kvalitete za predsjedničku funkciju? Koje su to kvalitete? Baš me zanima.
Josipović obrazovan,kulturan , miran i staložen u komunikaciji sa drugima, govori strani jezik, priznati stručnjak za međunarodno pravo al "objektivno nema kvalitete za predsjedničku funkciju". Svašta... Shocked

Pa eto i njegov navijač Mesić je rekao za njega da "nema strasti".

Ma ustvari, ne da mi se ulaziti u daljnju raspravu o ovome Smile
Jednostavno ću reći da ga ne mogu zamisliti kao vrhovnog zapovjednika vojske (između ostalog). Eto.

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 13.01.2010. 13:14 
Naslov:  

a možeš zamislit bandića kako u NATO-u govori francuski? osijek031.com smile

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
kudjaokomtiskokom

Ukupno postova: 252
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.01.2010. 15:10 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la:
a možeš zamislit bandića kako u NATO-u govori francuski? osijek031.com smile

ja mogu.. Embarassed ovako nekako:

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 13.01.2010. 22:01 
Naslov:  Re: Predsjednički izbori 2009/2010. [drugi krug]: Službeni nepotpuni rezultati izbora

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 13.01.2010. 22:57 
Naslov:  

Brick Top je napisao/la:
Jednostavno ću reći da ga ne mogu zamisliti kao vrhovnog zapovjednika vojske (između ostalog). Eto.

uloga vrhovnog zapovjednika vojske dolazi do izražaja u ekstremnim situacijama. ja se nekako nadam da se ipak u takvima neće trebati dokazivati, a za većinu ostalih predsjedičkih uloga je ok. a u odnosu na bandića, ok na milijuntu potenciju!

Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.01.2010. 10:44 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la:
Stella, ako doista mislis da je nesposoban jer cita svoj govor, onda si procitaj njegovu osnovnu biografiju, koja za razliku od mnogih, iznosi puke cinjenice, bez kojekakvih ulizivackih tonova...

Pročitah (jedva i s preskakanjem mučno-dosadnih opisa) i ovu u nizu ovih dana objavljenih tiskanih biografija novog predsjednika države . Iscrpljujuće mi je pratiti ovo silno nadmetanje biografa tko će ljigavije, servilnije i s više upucavanja.
I, da budem jasna: biografija nije ništa kriva jer je sama po sebi uspješna; monotono-uzlazna karijera bez drame i težih zapleta, uvijek – pošteno- lijevom stranom. Taman onakva kakva treba za ovo mjesto i međuvrijeme do ulaska u pravu Europu. Ako netko voli zaplete s više drame, napetosti i opasnosti – mogao se nauživati političkog adrenalina zadnjih desetljeća. Ako se nije umorio... Mislim da je baš taj zamor birača od napetosti iskristalizirao jednu baš ovakvu biografiju na vrhu. Ovaj put izbor s početka utakmice bio je širok – nije da nije bilo...
Ali utakmica je gotova, a hvalospjevi sad zvuče kao upucavanja... Ne moš a da ne primijetiš...

Skoči u forum: