Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trica: Jazz kvartet Solitude

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65792
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.01.2010. 10:11 
Naslov:  Trica: Jazz kvartet Solitude
22.01.2010. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Caffe klub "Trica", Lučki prilaz 2, u petak 22. siječnja 2010. predstava Jazz kvartet Solitude, u vremenu od 20:00 do 23:00 sata. Ulaz je slobodan.

Kvartet Solitude čine:
Mila Bauković, vocal
Vedran Zec, gitara
Ferdinand Buhanec, bas gitara
Miroslav Farkaš, bubnjevi

Duo Solitude je osnovan 2006. godine po uzoru na slavni duet E. Fitzgerald – Joe Pass. Stilski ga možemo svrstati u mainstream jazz kategoriju. Repertoar banda čine poznati jazz standardi u vlastitim aranžmanima, kao i vlastite skladbe. Duo je nastupao u Hrvatskoj, Sloveniji i Rumunjskoj po klubovima i festivalima katkad i u varijanti kvarteta, kvinteta i seksteta. Ovaj put im gostuju Ferdinand Buhanec na bas gitari i Miroslav Farkaš na bubnjevima.

Vedran Zec rođen je 1975. godine u Osijeku gdje je i završio studij Glazbene kulture. Zaposlen je kao nastavnik gitare u glazbenoj školi u Đakovu. Jazzom se bavi od 2000. godine kroz djelovanje u različitim jazz ansamblima, (Another spring sekstet, Quartet Stjepana Plaveca, Argus jazz band i dr.).

Mila Bauković rođena je 1977. godine u Požegi. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Osijeku. Pjevanjem se aktivno bavi trinaest godina u različitim rock i jazz ansamblima (Tattva, Riverlords, Argus jazz band, Duo Solitude, Another Spring Sekstet i osječki Big Band).

Ferdinand Buhanec rođen je 1964. godine u Koprivnici, završio nižu glazbenu školu za klavir, ekonomist po struci, usavršavao se kod Reggiea Workmana, Saše Borovca, Saše Nestorovića i dr. Skladatelj u raznim žanrovima glazbe, jazz promotor, uz ovaj, član sastava Varaždin Jazz Band, Big Band Čakovec, Dixieland Band Čakovec, Fast Food Koprivnica i drugih, surađivao sa svim hrvatskim jazzerima i nekim od svjetskih velikana jazza kao i s mladim glazbenicima iz domovine i inozemstva koji će tek postati zvijezde. Nastupao širom Europe, pojavljuje se na više CD-a.

Miroslav Farkaš, Belišće, rođen 1982.g. Njegov kreativan karakter odrazio se i na glazbu u kojoj se nije pronašao među uobičajenim i standardnim ritmovima. Zbog svog istraživačkog duha i strasti za bubnjevima privukli su ga kompleksniji ritmovi s većom mogućnošću izražavanja i kreiranja vlastitog stila. Samouki glazbenik često gostuje sa Argus bendom na mnogobrojnim nastupima od kojih se ističe gostovanje u BP Clubu u Zagrebu. Glazbeni uzori: Dave Weckl, Jojo Mayer, Tommy Igoe…

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: