Autor |
Poruka |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Dajte ga policijskim psima nek se vježbaju na njemu... |
|
|
|
|
 |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
kak mu nije bilo 'ladno |
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ime i prezime se ne stavlja jer je svatko osumnjicenik dok mu se krivnja ne dokaze.
Inace, sve one koji su naucili na kaubojstinu bandicevskog tipa, treba podsjetiti da zivimo u donekle uredjenom sustavu, gdje sudi sudstvo, a ne na linc nabrijana rulja. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Ime i prezime se ne stavlja jer je svatko osumnjicenik dok mu se krivnja ne dokaze.
Inace, sve one koji su naucili na kaubojstinu bandicevskog tipa, treba podsjetiti da zivimo u donekle uredjenom sustavu, gdje sudi sudstvo, a ne na linc nabrijana rulja.
|
Da se to dogodi tvojoj sestri ili mami, baš bi vidjela dal bi stajao iza svojih riječi ili bi gorio od želje da mu se osvetiš...mislim da bi ubio sve moguće u njemu!! A ne čekao neki sud koji će mu dati od par mjeseci do godinu-dvije... |
Zadnja promjena: Stella1989; 11.01.2010. 16:16; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Leteci mungos
|
Da se to dogodi tvojoj sestri ili mami, baš bi vidjela dal bi stajao iza svojih riječi ili bi gorio od želje da mu se osvetiš...
|
Da ti netko da pistolj uperen u glavu onoga tko ti je silovao majku ili sestru, volio bih vidjeti bi li imala muda okinuti okidac. |
|
|
|
|
 |
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
A ne mogu stavit ime i prezime idiota koji siluje po gradu?? Tko je ta 100ka iz Antunovca?? Zar se njega treba štiti ili bolje štititi ljude koji možda znaju tog monstruma da ne bi i svoje poznanice zaskočio?? To je bolesnik!! Ma fuj!!
|
Ne jer bi to bilo kršenje kodeksa časti HND-a (Hrvatskog novinarskog društva). U slučaju kršenja toga kodeksa te uočavanja kršenja od strane glavnih i odgovornih osoba, dotični novinar skida se s dužnosti. Svaki čovjek ima pravo na privatnost koju je svaki novinar dužan poštovati. Također, svaki čovjek je nedužan dok se ne dokaže suprotno. (Ne, uopće nije očito da sam prije mjesec dana izlagala seminar koji se zove "Prava i dužnosti novinara"  ).
A da je ovo užas - je. Žalosno što se takve stvari zaborave u roku tjedan dana te se potiskuju u drugi dan dok nam senzacionalističke vijesti "bacaju" u oči... Eh da... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
 |
Stella1989
|
De ajd sad nemoj ići iz krajnosti u krajnost! Stavi se u situaciju da se to dogodilo tvojoj sestri. Sigurno ne bi mirnio sjedio kod kuće i ovako razmišljao...pogotovo štko kontam kao muški dio populacije gleda na ovo...nemojte se uvrijediti...ali mislim da bi htjeli ubit tog kretena da je vašem bližnjem tako što učinio! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
a vi bi ga zavrnuli za uho i rekli doro ovaj ti je put oprošteno ali nemoj više ?????????????????? |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
Stella1989
|
Ajd dobro razmisli što si rekao...kontam da i sam znaš što bu muškarac učinio i što može učiniti, a što žena (ne)može... |
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
batina je izašla iz raja |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
De ajd sad nemoj ići iz krajnosti u krajnost! Stavi se u situaciju da se to dogodilo tvojoj sestri. Sigurno ne bi mirnio sjedio kod kuće i ovako razmišljao...pogotovo štko kontam kao muški dio populacije gleda na ovo...nemojte se uvrijediti...ali mislim da bi htjeli ubit tog kretena da je vašem bližnjem tako što učinio!
|
s razlogom postoji zakonodavna, izvršna i sudska vlast u svakom normalnom društvu. da ne postoji pobili bi se svi davnih dana međusobno kroz krvnu osvetu ko šiptari.
da je to odvratno - je. da bi mu i ja svašta napravio - bi. ali red se mora poštovati. |
|
|
 |
Leteci mungos
|
@Stella, ti si valjda zaboravila za slucaj od prije nekoliko mjeseci, kada je neki lik novinarima proturio fotke navodnih klinki iz popravnog doma s Vinkovacke u klincu s bivsim policajcem/politicarima, ovima-onima...
Naravno, javnost je pricu posaugala i svi su pozivali na linc policajca/politicara koji drobe klinke za 50 kuna (neki iz zavisti i laznog cudoredja).
Na kraju se ispotavilo da je lik slike skinuo s neta i da je cijela prica izmisljena...
P.S. Ovo ne znaci da nema nekih klinki koje nude svoje tijelo za lovu, niti da nema pokvarenih politicari. Ovo samo znaci da se u ovom konkretno slucaju radilo o podvali i da je do vaseg linca doslo - visili bi neduzni ljudi. Tko bi ih nakon toga ozivio? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Stella1989
|
@Mungos...što si uopće s tim želio reći? Da je ova cura možda sama sebe silovala ili? |
|
|
|
 |
 |
|