Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Hehe, thanks!  Mada pojedinci nekad ne kontaju moje šale pa onda napišu post tipa: ''WTF?!'',
al meni je bitno da je meni to fora i smiješno, pa ako se nekome svidi super, a ako nekom ne, a što ćeš...pa nismo svi na istoj valnoj duljini, kao i što svi nemamo isti smisao za humor.
Pozz  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
[quote="fukalot";p="288543"]
pa čekaj kak sad nama u hrvatskoj može odgovarati jedno, a vama dolje drugo? nas je ovdje preko milijun glasalo za jednu opciju a kod vas dolje je od 100 000, 93% glasalo za drugu opciju. i ko je onda usrao motku? |
|
|
 |
fukalot Ukupno postova: 27 Spol:  Muško

|
[quote="Mladjo"]
pa čekaj kak sad nama u hrvatskoj može odgovarati jedno, a vama dolje drugo? nas je ovdje preko milijun glasalo za jednu opciju a kod vas dolje je od 100 000, 93% glasalo za drugu opciju. i ko je onda usrao motku?
|
očito da smo mi dolje u drugoj situaciji pa biramo predstavnike koji će vodit računa o svojim državljanima a ne neke koji nas se odriču.jel većina uvijek u pravu?? |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
ne, a to vi dolje itekako dobro pokazujete svojim primjerom  |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
nedužnim ljudima iz dijaspore koji nit žive tu, nit rade tu, nit se moraju jebavat s nadrkanim poslodavcima, nit moraju plaćat harač vladi i kriminalcima koji upravljaju državom, nit moraju gledat kako ih se naočigled krade, nit moraju živjet u zemlji s apatičnom masom koja nije ni za što...
...a opet, svojim glasovima direktno uvjetuju život u zemlji koju možda posjete jednom godišnje. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
neću sve komentirati što sam pročitao, jer samskupio više od 10-ak citata, pa mi ružno za vidit bilo....
dakle, skratiti ću kolik ogod mogu...
krimilan bandit napravi pokvareni predizborni spot, predstavi josipovića kao komunjaru i odma će "zacrvenjeti hrvatsku"... pa dajte ljudi to su priče za malu djecu...
novi predsjednik republike hrvatske, josipović, isto kao i bandit, neće NIŠTA napraviti, jer nema ovlasti... njegove se ovlasti svode na sjedenje na pantovčaku, putovanja i rukovanje... tu i tamo nešt prosrat na TV-u i to je to.. al bolje i to nego da mi kod obame ode onaj debil obučen u vesticu što mu još baka štrikala i borosankama samo viče jes jes...
što se tiče glasanja bosanaca... primjetio sam da su neki pomiješali lončiće malo... nitko nema ništa protiv glasanja bosanaca u hrvatskoj, znači glasanje onih koji žive ovdje i jedu ista govna kao i svi mi, nego nije u redu da mi tamo neki bosančeros ili 'ercegovac, kao velika 'rvatina dođe i glasa mi za predsjednika, samo zato što mu je šukun baka živila u hrvatskoj pa je dobio državljanstvo... a o stanju ovdje nema pojma niti ga boli kurac...
što se tiče rata... kao prvo, dajte ljudi, počnite malo živiti u sadašnjosti i živite za budućnost... čim dođe do neke rasprave, konstruktivne, koja ima veze sa politikom ili neznamtijačimene, odma se spominje 91. ... jebo vas više taj rat... bilo je, prošlo je... prošlost ne možemo promjeniti, ali budućnost možemo, a to nikako nećemo uspijeti, ako stalno budemo pitali "dis bio 91."...
kao drugo, vidio sam da je netko napisao, ako se ne varam leteći mungos, da je hrvatska uvelike zaslužna za prekid rata u bosni (ako sam dobro shvatio)... hrvati pod vodstvom "velikog" tuđmana, kojeg svi toliko uzdižu, nije skoro uopće zaslužan za prestanak rata u bosni... ada ne pričam o tome da je i on uvelike zaslužan za ovakvo stanje kakvo je sada, jer je on upravljao državom prvi i napravio nam sve kako je sada...
i kao treće, pa dajte si napravite temu "domovinski rat" pa se tamo prepucavajte o tome, umjesto da svaku temu zaserete s tim...
živio jospović  |
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
što se tiče rata... kao prvo, dajte ljudi, počnite malo živiti u sadašnjosti i živite za budućnost... čim dođe do neke rasprave, konstruktivne, koja ima veze sa politikom ili neznamtijačimene, odma se spominje 91. ... jebo vas više taj rat... bilo je, prošlo je... prošlost ne možemo promjeniti, ali budućnost možemo, a to nikako nećemo uspijeti, ako stalno budemo pitali "dis bio 91."...
|
ma ljudi su kreteni, najbolje bi bilo da i merkelica, sarkozy, gordon brown i obama - kada se nadju na G8 summitu da raspravljaju o globalnim problemima - svaku raspravu pocnu pitanjem: "A đe s' TI bio '39. kad je moj babo pušku nosio???" (tu bi obama odmah u startu najebao) - sudeci po rvackim zadrtim mozgovima (ovdje i drugdje) prezvakavanje stare slame i vjecno spominjanje necijih krivnji i/ili zasluga je jedini dobar nacin razmisljanja, komunikacije i planiranja buducnosti.
on topic: procitah negdje na nekom forumu: "srce kuca na lijevoj strani, a i krv je crvena"  |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Kcer...
 |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Leteci mungos
|
Za razliku od Bandica, koj je u svom gubitnickom govoru nastavio sa sijanjem mrznje i pokusajem apsurdnog dijeljenja nacije, ovo je Ivo Josipovic izjavio za Index...
Pitali smo ga zašto se toliko puta u "inauguracijskom govoru" obratio onima koji su glasovali za njegova protukandidata, kada je prije dva tjedna one koji budu glasovali za Milana Bandića višekratno nazvao "onima koji će odabrati tamu".
" Obratio sam se svima jer želim biti predsjednik svih građana Hrvatske, a tamom ne smatram birače koji su glasali za mog protukandidata nego ono za što se on zalaže", rekao nam je Josipović.
Slovenski mediji su mozda najbolje [bez dlake na jeziku] opisali Bandica...
Komentator Dela je naglasio da se ne zna kakav će u politici biti Ivo Josipović te kako će vladati, ali da je zbog poraza njegovog protukandidata "Hrvatsku obasjala svjetlost". Prema komentatoru, hrvatski glasači su, unatoč trećinskoj potpori Milanu Bandiću, pokazali zrelost i odrekli se onoga što državu već 20 godina gura u tamu: kaubojskog stila vladanja, korupcije i uništavanja države.
Josipovićeva alternativa je bila mračna, u obliku zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića, "političkoga konvertita, populista, manipulatora i lažljivca", čovjeka protiv kojega u metropoli postoji čitav niz afera. "Hrvati večerašnjim odlaskom Stjepana Mesića nisu puno izgubili jer će ga naslijediti čovjek koji obećava drugačiji način vladanja", stoji u komentaru. |
|
|
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
Koliko je od ovih 66% osjeckih glasova za Josipovica doslo iz redova HDSSB-ovih pristasa i glasaca?
Je li na njihov izbor utjecala cinjenica da se Bandic u suceljavanju na NovaTV nije uspio sjetiti ni kako im se stranka zove, iako su ga i Bubalo i Sisljagic zdusno podupirali, vjerojatno vjerujuci da je on jedina nada da ne dodje do potpisivanja sporazuma RH-BiH o izrucivanju? |
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
Ti nemaš pojma tko sam i koliko sam stradala u ratu i to prije Vukovara,a daleko prije Bosne. A dečki iz moje obitelji bili su u BiH na ratištu i stradali-STRADALI. Dok smo mi bili u četničkom okruženju (3mjeseca-a onda protjerani,poklani i pobacani u bunare) do nas se uspjelo probiti kroz četničko okruženje stotinjak pripadnika ZNGa iz Zagreba, poginulo ih je 40. I sad ćeš ti meni tu govoriti o narodnom mitu bosanaca kao branitelja hrvatstva. Znam da je bilo i bosanaca i hercegovaca, ali daleko više bilo je Hrvata iz Hrvatske.
@esseker nemoraš mi skenirati nikakve slike iz rata imam ih dovoljno u glavi i proživljavam skoro svake noći! |
|
|
|
|
 |
tomiks Ukupno postova: 9 Spol:  Nebitno
|
A ma bogati kako ti znaš sve iz rata ako si rođena 1992. godine???
ne mješajte rat u sve, ra je bio, prošao je i nema veze s ovim izborima, a drago mi je da je izabran pravi čovjek! |
|
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
Ja ću uvijek biti 17 godina, tako sam odličila prije 10 godina i tako će i biti još 10 godina, a onda ću biti 27 godina cijelih 3 desetljeća.
Rat je naša nedavna povijest, tko zaboravi svoju povijest- ponoviti će mu se.Ne daj Bože!
Živjeti treba sada i okrenuti se budućnosti.
Mislim da Josipović zna našu povijest,ali ne maše njome za jeftine bodove i vodi nas u budućnost u kojoj će Banderas i slični konačno u povijest. |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
ne trebaš ti mene učit hrvatski.Ja znam hrvatski jezik vjerojatno bolje od tebe.dečki iz zagreba nisu bili nigdje kad je trebalo.nemože to tako,mi bi vama i život dali a vi nama nebi ništa.naša žrtva vrijedi puno više od tog toliko spominjanog mizernog poreza.nisi bila ugrožena pa neznaš.
|
čovječe ovo ispada kao da su samo bosanohercegovci branili i obranili Hrvatsku i da je to bila nevjerojatna žrtva. Svaka čast ljudima, došli su se boriti za nešto što smatraju časnim i pravednim, ali shvati, nisi bili jedini takvi, a i sigurno se nisu borili zato da bi jednog dana imali pravo glasa na izborima |
|
|
|
|
 |
 |
|