Autor |
Poruka |
badman Ukupno postova: 115 Spol:  Muško
|
samo da nkos profitira.hahaha  |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
ne glasaju Hrvati iz BiH za HDZ.Glasaju za koga hoće.a to što se tvoje budućnosti tiče,nećeš je imat ne budeš li znao svoju prošlost.
|
u pravu si. vi ste totalno osviješteno biračko tijelo. zato je bandić u bih dobio 93%
a u hrvatskoj je pobijedio u jednoj županiji
|
i to u onoj koja pliva, odaziv je bio 2% jer su svi prikovani u čamce a glasali su samo mrtvi  |
|
|
|
|
 |
fukalot Ukupno postova: 27 Spol:  Muško

|
ma može.odgovara.nemoj samo pričat da Hrvati iz BiH imaju svoju državu BiH jer je nemaju.Kao ni druga 2 naroda tamo.To je komplicirana situacija da bi se tako vulgarno pojednostavila kao što većina ljudi to radi. |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Tenk ju veri mač! Lijepo je čuti i nešto lijepo od svih onih silnih: ''De nemaš pojma, prestani kakiti po temi, što to sve pišeš, bla bla...''
Uostalom svatko ima pravo glasa. A da sam napisala samo ovu rečenicu: ''Glasala sam za Banderasa.'', kontam da bi me one zadrte Josipovićeve pristaše popljuvale u startu. I po forumima se vidi koliko nam je demokracija 'uznapredovala', kad ljudi ne mogu prihvatiti da netko ne misli kao i oni, pa ga odmah popljuju i kažu da nema pojma...
Trebala bi većina vas ovdje o'laditi i smiriti strasti, ne napadati druge i ponašati se civilizirano i kao ljudi, a ne kao 100ka.
I molim vas sve koji se tu sad nešto ku*čite kako dijaspori ne treba dati pravo glasa...ne pravite se sad tu neke velike Hrvatine. Ako imaju pravo glasa, to je s razlogom. Ako već želite i imate potrebu pljuckati, obratite se onima koji su ih uvrstili u birače za RH (tj. višim tijelima u RH), a nemojte pljuvati po ljudima jer oni izvršavaju svoju dužnost! |
Zadnja promjena: Stella1989; 11.01.2010. 3:23; ukupno mijenjano 2 put/a. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
samo da nkos profitira.hahaha
|
zato smo se i rodili
nije samo pitanje glasova bih,mene smeta puno vise zasto neko iz australije ili sad-a ko slucajno ima ić u prezimenu moze glasat |
|
|
|
|
 |

|
baš!kunu se u istinske vrijednosti, demokraciju, civiliziranost, a svojim ponašanjem potpuno drukčiju sliku prikazuju.valjda ta raznolikost utjecaja sa zapada pa imaju više vrsta ponašanja.multibihervioralni su heheheh.kao ono pokušavaju te obratit na ispravnu stranu.pa stella jel ti neznaš da nisi ispravno glasala???:)pa mi smo dobili informacije u postotcima da se treba tak postupit!!eheheh |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
KUNEM SE U HRVATSKU I U SDP, ŽIVIO SDP, ŽIVILA HRVATSKA, ŽIVILI HRVATI |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
Stella1989
|
baš!kunu se u istinske vrijednosti, demokraciju, civiliziranost, a svojim ponašanjem potpuno drukčiju sliku prikazuju.valjda ta raznolikost utjecaja sa zapada pa imaju više vrsta ponašanja.multibihervioralni su heheheh.kao ono pokušavaju te obratit na ispravnu stranu.pa stella jel ti neznaš da nisi ispravno glasala???:)pa mi smo dobili informacije u postotcima da se treba tak postupit!!eheheh
|
A ja kod kuće nemam TV pa ne mogu sve to pratit pa ja krivo glasovala...jao pa što ću sad? Kako sam samo smjela krivo glasati?
Šalu na stranu, ljudi bi stvarno mogli poraditi na toleranciji prema drugima i prema tuđim mišljenjima, a ne drugima soliti pamet, a ponašati se k'o ovce! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
aj sam procitaj svoj prvi post na ovu temu,pa onda pricaj o toleranciji i tako tom,nisam htio bit bezobrazan samo te uputit na dozu licemjerja,laku noc |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
 |

|
wow!SDP hehe kakav slogan.jesi ga sam složio ili si ko Josipović pročito s nekog papira hehe |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Jesam ja konstantno po nekom pljuvala? Ovdje ljudi iz posta u post, već 8 stranica konstantno pljuju i vrijeđaju...nisam znala da je jedan moj post o tome za koga neću glasati i zašto - toliko presudan...koliko konstantna pljuvanja drugih i to po nedužnim ljudima iz dijaspore... |
Zadnja promjena: Stella1989; 11.01.2010. 1:56; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
 |

|
pa kako moš bit takva seljanka?heehh nemaš tv-a?pa nije ni čudo da si glasala za Bandića hheeheh očito samo takvi glasaju za njega prema cijenjenim stručnjacima sa foruma osijek 031 heheeheh |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
e o tom ti pričam, kurca vi tamo ne znate kak je ovdje, idite živit u svojoj maloj hdz hercegovini , ionak ste svi s brda sišli, nas pusti da normalno razmišljamo, da ne ostanemo zadrti, aj bok, il zdravo, šta već kažete tamo |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
Stella1989
|
Pa čuj, ima nas i bez televizora...svi koji nismo glasali za Josipovića lišeni smo TV-a, da ljudi znaju u čem je stvar, da ne misle da nismo namjerno glasali za njega, već nemamo pojma što se u stvarnom svijetu događa i to samo zbog toga što ne možemo gledati politička prepucavanja Josipovića i Banderasa jer nemamo TV...
Ma šalim se, naravno...imam TV, ali mi se nije dala pratiti ta trakavica oko izbora od samog početka, ali ovo što sam u posljednjih tjedan dana vidjela bilo mi je i previše... |
Zadnja promjena: Stella1989; 11.01.2010. 2:01; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
 |

|
izgleda da si tu najpametnija na ovom forumu.znaš se šalit i uljudno razgovarat.svaka čast. |
|
|
|
|
 |
 |
|