Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
|
|
 |
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
e al dzabe sve,jeste vidili sto je josipovicu,valjda kcerka dobra,tambs ap,volio bih ju upoznat  |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Josipovic u Osijeku dobio dosta iznad prosjeka glasova (66%).
|
ovo je i mene jako zanimalo i posebno me veseli.
@stella ajd molim te odi na hambić kod joze ili s dečkom negdje na piće il koji kurac već voliš raditi i mani se stvari koje ne pratiš i ne razumiješ. to ti je dobronamjeran savjet jer mi nije bitno za koga si glasala već prosipaš svakim postom toliku količinu gluposti da je to naprosto smiješno čitati.
p.s. evo bandiću kanila suza iz oka. showman ostaje showman, a može i populist ostaje populist |
|
|
 |
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol:  Nebitno
|
reče Krimilan da su mediji bili netrepeljivi prema njemu ... sad ni rvacki više ne zna
a sad .....
pješke za Remetinec!!!! |
|
_________________ wish you were beer..  |
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
Citat:
e kad bi još ja vas smatrao hrvatima to bi bilo dobro
|
mal mutav post jer mi se nije dalo pojašnjavat, dakle poštovani gospodine iz dijaspore... sry al vi pravo glasa nemožete imat, niti će te ga imat sad kad na slijedećim izborima pobijedi SDP jer je ljudima već pun kurac vašeg HDZ-a, kojeg dižete u nebesa, a pojma nemate šta HDZ radi u Hrvatskoj, al bitno da glas ide HDZ-u, iz nekog štatijaznam razloga.. poštovani gospodine vi ne plaćate harač 23% i ne sudjelujete u mojoj plaći ni 0.0000001%, jer se novac za moju plaću kojom osiguravam svoju egzistenicju odvaja iz poreza koji uredno plaćaju SVI DRŽAVLJANI RH, a ne dijaspora !!! + još to nikad na svojoj koži niste osijetili kako je teško uvest auto iz vana u RH
na vašu tezu o braniteljima, bla bla bla, neću pljuvat po braniteljima, ljudima svaka čast, ali ja ne glasam radi nekog djela neke stranke što je ona učinila u prošlosti, ja glasam za bolju budućnost, a nju mi sigurno * ercegovac milan bandić nemože dat. trenutno sam prilično siguran da je preko 80% gradjana RH za ukidanje glasanja dijaspori, bili oni adeze ili ezdepe ili boris mikšić, jer je ljudima takodjer pun kurac vašeg gundjanja iz vana.. a ovih 20% su neki old skul ercegovci, old skul HDZ-ovci ili pak jednostavno mutavci... |
Zadnja promjena: Provokator; 11.01.2010. 0:28; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Mladjo
|
e al dzabe sve,jeste vidili sto je josipovicu,valjda kcerka dobra,tambs ap,volio bih ju upoznat
|
dobro oko
i ja sam to primjetio a usput sam čak pisao post |
|
|
 |
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
bas ti lijepo stoje suze..
neka njemu, samo kad mi ne moramo plakat..
jedno zlo manje.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
 |
Mladjo
|
provokatoru svima njima treba zapravo objasniti da franjo više nije živ. mislim da u tome leži glavni problem  |
|
|
 |
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol:  Nebitno
|
al najbolji naslovi su na index.hr-u
Test inteligencije:6O posto Hrvata položilo!  |
|
_________________ wish you were beer..  |
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
|
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
russell
|
ja sam siguran da bi se ona i ja dobro slagali,volim sve sto vole mladi plus citat byrona i slusat gibonnija,pa ja sam keč i po,a nie ni ona losa a i stari predsjednik  |
|
|
|
 |
Mladjo
|
ja sam siguran da bi se ona i ja dobro slagali,volim sve sto vole mladi plus citat byrona i slusat gibonnija,pa ja sam keč i po,a nie ni ona losa a i stari predsjednik
|
imaš onaj film, mislim da se zove predsjednikova kći pa gledaj, snimaj i kopiraj prave ultrase  |
|
|
 |
russell
|
ja sam siguran da bi se ona i ja dobro slagali,volim sve sto vole mladi plus citat byrona i slusat gibonnija,pa ja sam keč i po,a nie ni ona losa a i stari predsjednik
|
imaš onaj film, mislim da se zove predsjednikova kći pa gledaj, snimaj i kopiraj prave ultrase
|
hahaha,e sad sam se posteno nasmijo,ma odradio sam ja zadacu,sad cu il uc u sdp pa to onako suptilno ili cu direktno na inauguraciji to rijesit,obecajem da ce i nkos profitirat  |
|
|
|
|
 |
Mladjo
|
evo čuh sad da joj je tek 18 mmmm ju vona si metalika tunajt? |
|
|
 |
russell
|
vis kak je politika divna stvar, malo sam stariji do nje,tak da mislim da bi to bilo prikladno
P.S. nismo valjd razjebali koncepciju nadkranim bandicevcima  |
|
|
|
 |
 |
|