Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Predsjednički izbori 2009/2010. [drugi krug]: Službeni nepotpuni rezultati izbora

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.01.2010. 22:48 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Wtf je 'kletva kralja dmitra zvonimira'? osijek031.com smile

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
nicoll

Ukupno postova: 236
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 10.01.2010. 22:50 
Naslov:  

evo jedan dobronamjerni savj za kolegu punkurac..izgleda ti je stvarno pun! pa te molim: de isprazni ga Smile
malo si pod stresom izgleda..ali ic okej, svi smo nekad..
no se ljutiti Smile Smile

"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." osijek031.com smile osijek031.com smile
maniche

Ukupno postova: 1173
Upozorenja : 1
Post Postano: 10.01.2010. 22:56 
Naslov:  

fukalot je napisao/la:
maniche je napisao/la:
fukalot je napisao/la :
manite se vi Hrvata iz BiH.Nisu vam oni krivi što se luzeri pa mislite da su oni odgovorni za sve probleme koje imate.Svoje frustracije nemojte prebacivat ne nekog drugog,rješavajte ih drukčije.

[uklonjeno]

pokušat ću pristojnije...
molio bih tebe i ostale hrvate iz dijaspore da se bavite problemima zemalja čiji ste državljani a nas hrvate koji živimo u svojoj domovini ostavite na miru.
Također vas molim da ubuduće ne izađete na izbore i pustite nas da sami odlučujemo o svojoj sudbini.
Hvala.
Molba neuslišena.Nemožeš ti mene zamolit da odustanem od svojih prava.Imamo prava,glasovat ćemo pa kom se ne sviđa neka svoje frustracije liječi po forumima.Lijep pozdrav!

SARAJEVO Exclamation Very Happy

essek031

Ukupno postova: 168
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.01.2010. 22:56 
Naslov:  

mali_ivica je napisao/la :
PEGY je napisao/la:
Nismo ni imali neki izbor!
potpisujem

Nismo imali nikakav izbor u drugom krugu...
Nažalost moj kandidat nije ušao u drugi krug.
Bar ću s pravom moći prigovarati i predsjedniku kojeg nisam zaokružio, i vladi koju nisam zaokružio, gradonačelniku i županu koje nisam zaokružio, kad budu nastavili voditi u ovu državu kroz tunel bez svijetla na kraju, koji će se pod raznoraznim lopovlucima i pritiscima urušiti i samljeti nas do kraja. A vi ostali se onda nemojte buniti i srati po njima nego stanite uz njih i recite ponosno, "Mi smo ih izabrali i ponosni smo na to!"

essek031

Ukupno postova: 168
Post Postano: 10.01.2010. 23:02 
Naslov:  

bazooka_joe je napisao/la :
Wtf je 'kletva kralja dmitra zvonimira'? osijek031.com smile

Wtf je "Stefan Nemanja"? osijek031.com smile

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 10.01.2010. 23:08 
Naslov:  

Nego, jesam li jedini koji uocava da je sliuzbeni Osijek opet izabrao krivu stranu?!

Nazalost, podrska Bandicu od HDSSB-a, Bubala i Sisljagica se u nekoliko suceljavanja spominjala u kontekstu nepravomocno osudjenog odbjeglog zlocinca Glavasa i osobe koja se veze uz neke zlocine iz Domovinskog rata - Mercepa.

Treba li nama, Osjecanima, doista takva vrsta inata? Trebaju li nam doista takve usporedbe? Treba li nam to da se Osijek percipira kao grad osoba koje biraju politiku osudjenih ratnih zlocinaca?

Bit ce zanimljivo vidjeti kako je Osijek glasao u ovom krugu izbora.

Ukupno postova: 613
Post Postano: 10.01.2010. 23:19 
Naslov:  

essek031 je napisao/la :
PEGY je napisao/la :
@fukarot, nema ovdje nitko ništa protiv bosanaca,kao niti protiv Srba, ali glasajte tamo gdje plačate poreze. Mi vam možemo izgraditi koju školu,opremiti knjižnicu,poslati učitelja da vas nauči hrvatski... to što inače matična zemlja čini.
I kad čujem da su mi bosanci prvi stali tu na branik-zlo mi jer jer nije bilo tako-tu su prvi došli dečki iz Zagreba. Nekim čudom 90.tih godina največa koncentracija naših bosanaca bila je u Muenchenu.

Jel' ti trebam fotke skenirati ne bi li ti pokazao dečke koji su u HOS-u bili '91 iz Hercegovine, branili Vukovar i Slavoniju, dobrovoljno se javili... Žalosno što se tako brzo zaboravlja i zbog par njih koji su se nakrali omalovažava plemenita borba tih dečki od kojih su mnogi život dali. Tužno...

Nisam se namjeravala uključiti u ovu raspravu, no eto moradoh sada. U potpunosti se slažem s Essekom. Besmisleno mi je toliku dramu praviti oko toga što dijaspora ima pravo glasa. Neka ima! Rodom sam iz BiH, stari mi je branio Hrvatsku tijekom rata i da smo ostali živjeti tamo, diskriminacijom bih smatrala nemogućnost glasanja - za koju se većina ovdje zalaže.

A sad da se vratim na originalnu temu, nisam glasala iako sam pratila sve kampanje. Zašto nisam? Jer smatram da tko god dođe neće ništa promjeniti, a i nisam se mogla opredjeliti između dotične dvojice.. Čekam ponoć i službene rezultate, no već je jasno tko je izašao kao pobjednik... Tako da... Vidjet ćemo što će uistinu napraviti za ovu državu (Većinu stvari izrečenih u kampanji nitko od njih ne može izvršiti jer ne ovise o njima već o vladi, no zanemarimo to trenutno Very Happy ).

Huh... Dosta od mene za ovaj put... Peace Wink

„Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
Frost

Ukupno postova: 6403
Post Postano: 10.01.2010. 23:38 
Naslov:  

FunkyLady je napisao/la: Nisam se namjeravala uključiti u ovu raspravu, no eto moradoh sada. U potpunosti se slažem s Essekom. Besmisleno mi je toliku dramu praviti oko toga što dijaspora ima pravo glasa. Neka ima! Rodom sam iz BiH, stari mi je branio Hrvatsku tijekom rata i da smo ostali živjeti tamo, diskriminacijom bih smatrala nemogućnost glasanja - za koju se većina ovdje zalaže.

a jel građani RH mogu glasovat za npr. BiH parlament?

Ukupno postova: 233
Post Postano: 10.01.2010. 23:43 
Naslov:  

@Frost ... nema se smisla svađat se tu s nekima ...

Ukupno postova: 613
Post Postano: 10.01.2010. 23:50 
Naslov:  

Frost je napisao/la :
FunkyLady je napisao/la: Nisam se namjeravala uključiti u ovu raspravu, no eto moradoh sada. U potpunosti se slažem s Essekom. Besmisleno mi je toliku dramu praviti oko toga što dijaspora ima pravo glasa. Neka ima! Rodom sam iz BiH, stari mi je branio Hrvatsku tijekom rata i da smo ostali živjeti tamo, diskriminacijom bih smatrala nemogućnost glasanja - za koju se većina ovdje zalaže.

a jel građani RH mogu glasovat za npr. BiH parlament?

Ja dobijem poziv za glasanje Very Happy
Al moram tamo ić Very Happy I ne pada mi na pamet Very Happy

„Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
Leon
Admin

Ukupno postova: 4122
Post Postano: 11.01.2010. 0:12 
Naslov:  

[00:00 11.01.2010.] Privremeni službeni rezultati izbora za predsjednika RH

Novi predsjednik Republike Hrvatske je prof.dr.sc. Ivo Josipović

Za predsjednika Republike Hrvatske [drugi krug]:

• Objava: 11.01.2010 u 23:30
  • Broj obrađenih biračkih mjesta: 6829 od ukupno 6865
  • broj birača na obrađenim biračkim mjestima 4.478.456
  • pristupilo glasovanju 2.251.730 [50,28 %]

br.Kandidatglasova %
1.prof.dr.sc. Ivo Josipović 1,339.015 60.29 %
2.Milan Bandić 881.762 39.71 %

U Osječko-baranjskoj županiji prof.dr.sc. Ivo Josipović je osvojio 64.09%, a Milan Bandić 35,91%. U Osijeku je prof.dr.sc. Ivo Josipović dobio 66,73%, a Milan Bandić 33,27%-.

U Zagrebu je Ivo Josipović dobio oko 62% glasova, dok je Milan Bandić u BiH dobio oko 95% glasova.

Provokator

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 11.01.2010. 0:13 
Naslov:  

fukalot je napisao/la:
maniche je napisao/la:
fukalot je napisao/la :
manite se vi Hrvata iz BiH.Nisu vam oni krivi što se luzeri pa mislite da su oni odgovorni za sve probleme koje imate.Svoje frustracije nemojte prebacivat ne nekog drugog,rješavajte ih drukčije.

[uklonjeno]

pokušat ću pristojnije...
molio bih tebe i ostale hrvate iz dijaspore da se bavite problemima zemalja čiji ste državljani a nas hrvate koji živimo u svojoj domovini ostavite na miru.
Također vas molim da ubuduće ne izađete na izbore i pustite nas da sami odlučujemo o svojoj sudbini.
Hvala.
Molba neuslišena.Nemožeš ti mene zamolit da odustanem od svojih prava.Imamo prava,glasovat ćemo pa kom se ne sviđa neka svoje frustracije liječi po forumima.Lijep pozdrav!

e kad bi još ja vas smatrao hrvatima to bi bilo dobro

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 11.01.2010. 0:14 
Naslov:  

Josipovic u Osijeku dobio dosta iznad prosjeka glasova (66%).

Ukupno postova: 1155
Post Postano: 11.01.2010. 0:17 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la:
Josipovic u Osijeku dobio dosta iznad prosjeka glasova (66%).
Svaka nam cast!

Ukupno postova: 6403
Post Postano: 11.01.2010. 0:18 
Naslov:  

e, nećete vjerovat, al pala mi je jedna odlična ideja na pamet osijek031.com smile

ajd da prvo vidimo hoće li Josipović raditi svoj posao kako treba, pa da ONDA pljujemo po njemu? ha? ili sam malo preradikalan osijek031.com smile osijek031.com smile

Skoči u forum: