Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
[21:00 10.01.2010.] Privremeni i neslužbeni rezultati izbora za predsjednika RH
Prema neslužbenim rezultatima DIP-a na nešto više od 5 tisuća biračkih mjesta Ivo Josipović ima 61,2, a Milan Bandić 38,8 posto.
Ivo Josipović: 61.2%
Milan Bandić: 38.8% |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
fukalot Ukupno postova: 27 Spol:  Muško

|
aha.Hrvati iz BiH imaju 2 domovine,to je njihovo pravo i njihovo bogatstvo.Sigurno si ljubomoran,jbga nedostaje ti jedna.Hrvati iz BiH devedesetih prvi stali u obranu Hrvatske, davali živote za domovinu,ne možeš ti dovodit njihovu vezu s Hrvatskom pod upitnik.Takva stajališta kao tvoja su zadrta,glumiš neku civiliziranost a u biti si obični prostak. |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Pa mislim da mnogima ni jedan od kandidata nije najsretniji izbor za predsjednika, ali u svakom slučaju ne želim da Josipović pobijedi i to je to. Ove godine nema da su to tipa jedan iz HDZ-a, a drugi iz SDP-a, već kako sam već napisala, od većeg zla moraš odabrati manje jer su praktički njih dvojica ruka desna ruka SDP-a. Dobro, Bandić je nedavno izašao iz SDP-a, ali dosad je bio 'njihov'. Takvo je moje osobno mišljenje, a sad kome je po volji, kome nije... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol:  Nebitno
|
ako ti nije najsretniji izbor, nisi trebala izać na izbore.i točka. a ne govnat bezveze, pojma nemaš šta pričaš .. heeeh josipović pobijedio !!!  |
|
_________________ wish you were beer..  |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Ekipa u BiH je ocito necim motivirana, cim ih ovoliko izlazi na izbore...
|
MB je bio poseban gost na proslogodisnjoj godisnjoj zabavi udruge Prsten (Udruga bosanskih hrvata u zagrebu). Uzivao je u drustvu nekih mocnihi bogatih ljudi (Zubak,Krsticevic...). |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol:  Nebitno
|
@Stella ... molim te samo mi objasni po čemu je Josipović veće zlo od Bandića ? Molim te! |
|
_________________ wish you were beer..  |
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
manite se vi Hrvata iz BiH.Nisu vam oni krivi što se luzeri pa mislite da su oni odgovorni za sve probleme koje imate.Svoje frustracije nemojte prebacivat ne nekog drugog,rješavajte ih drukčije.
|
[uklonjeno]
pokušat ću pristojnije...
molio bih tebe i ostale hrvate iz dijaspore da se bavite problemima zemalja čiji ste državljani a nas hrvate koji živimo u svojoj domovini ostavite na miru.
Također vas molim da ubuduće ne izađete na izbore i pustite nas da sami odlučujemo o svojoj sudbini.
Hvala. |
Zadnja promjena: maniche; 10.01.2010. 21:33; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
ferrero Ukupno postova: 11 Spol:  Nebitno
|
Ne znam zašto toliki napad na Stellu.. napisala je svoje mišljenje.. svatko od nas ima pravo izbora i svoj razlog zašto će za nekoga glasati.. to što nije glasala za vašeg kandidata joj je jedina krivnja.. svaka čast.. ovo je demokracija.. |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Zar ne vidish da je stella u Josipovicu pronasla pripadnika izumrle rase 'komunista'? Dokazano je,naime,da se ponekad djeca koja su u to vrijeme bla u stomaku sjecaju grozota mitskih inicijacija koje su komunisti zvali DSZ i ONO. Ja i dalje pokusavam desifrirati pravo znacenje ovih inicijacija,ali cini se da me stella pretekla za nobelovu nagradu.
Ukoliko uspije dokazati da Josipovic zbilja je komunist,naravno. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
Stella1989
|
ZACRVENIMO HRVATSKUUU!! Jest da je to Bandinjo izvukao iz nečega što je Josipović rekao. Ali isti tj josipović ima Srbe na svojoj strani što mi se ni najmanje ne sviđa, a i SDP mi se uvijek gadio i ono dok je i Račan još bio živ pa nije u stanju pred tisuću novinara reći na hrvatskom, već kaže: ''Hoćemo PROMENE!''. Fuj! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
Stella a tebe također molim da prestaneš pisat jer ovo što ti pišeš..nema veze s mozgom |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Neistina da su bili prvi. Prvi u obranu su stali ljudi oko mjesta u kojima je buknula pobuna.
S druge strane, i hrvatski vojnici su ginuli u BiH, dapace - upravo je Hrvatska vojska bila ta cije akcije u BiH su dovele do prekida rata u BiH.
No, to ionako nisu stvari zbog kojih bi Hrvati iz BiH trebali imati pravo glasa u RH, ili Hrvati iz RH u BiH.
@Stella, ti si popasla pricu o "crvenoj Hrvatskoj" [valjda nisi obracala paznju kad se objasnjavalo u kojem je to kontekstu receno, ali nema veze], stoga uopce ne cudi sto zadojenoj vjernici vjerujes da se po hrvatskim bolnicama sverca organima na svakom koraku. Naravno, imas pravo glasati za koga zelis i doista je bezveze sto te drui napadaju zbog toga sto si ovom ili onom dala glas. |
Zadnja promjena: Leteci mungos; 10.01.2010. 21:36; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
ferrero Ukupno postova: 11 Spol:  Nebitno
|
istina.. samo malo pogledajte prve ljude u njegovim redovima.. |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
De ljudi oladite malo, što ste se svi uz*ebali oko tih izbora i zakačili za to? Bilo bi bolje da je ova tema zaključana da ne mogu ljudi biti toliko uživljeni u te fore...
I ne, nisam ja popu*ila tu foru o crvenoj Hrvatskoj, već mi Josipović izgleda premutno - ''mačak u vreći'' i još koje ga stranke podržavaju (Pupovac do Pupovca). Ako EL Bandinjo i ne zna engleski...mislite da je bolji čovjek oni koji je kao toliko učen kao Josipvić ili?
Najbolje se svi vi kandidirajte pa da vas malo pljuckamo, hehe
Ajde ljudi stvarno oladite i chillajte  |
Zadnja promjena: Stella1989; 10.01.2010. 21:44; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
 |
fukalot Ukupno postova: 27 Spol:  Muško

|
Molba neuslišena.Nemožeš ti mene zamolit da odustanem od svojih prava.Imamo prava,glasovat ćemo pa kom se ne sviđa neka svoje frustracije liječi po forumima.Lijep pozdrav! |
|
|
|
|
 |
 |
|