Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

NK OSIJEK

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
DARCHO

Ukupno postova: 242
Spol: Muško Muško
Post Postano: 24.11.2009. 0:23 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ne vjerujem..nisam siguran da je ovo istina,treba vidit odgovor kluba..ako nisu pičke,sutra će odma dezinformirat informaciju...ili reći da odlazi..
al ak budu šutili,i pravili nas budalama..treba zapalit prostorije i razrovat teren kombajnom. jebo ih mamić,i bakrači njegovi.

Ukupno postova: 161
Post Postano: 24.11.2009. 0:57 
Naslov:  Re: NK OSIJEK

Da će Vida kad tad otić iz Osijeka svima je jasno,ali jebemu nek ode na ljeto u neki jači europski klub,već nam je pun kurac tog da nam najbolje igrače otimaju neprijatelji za sitne pare Evil or Very Mad

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
kyx

Ukupno postova: 1524
Post Postano: 29.11.2009. 1:07 

Bebek osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 29.11.2009. 1:23 
Naslov:  

na rubu sam suza bio cijelo večer. nisam ni izašao van koliko me ovo izbediralo. mislim da je ovo najnepošteniji poraz osijeka ikada

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Evil Poodingh

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 29.11.2009. 1:41 
Naslov:  

Penal je čist samo po tome jer je ruka bila, ali ja sam siguran da to nije bio Hajduk u pitanju, da 90% sudaca to ne bi svirali, igrac se okliznuo u situaciji kada je lopta bila čisto njegova, znaci situacija nije bila opasna po gol jer je vec bila otklonjena opasnost, a kako se okliznuo slučajno mu je udarila u ruku, mogu se kladiti da u Engleskoj ili Njemačkoj taj penal ne bi bio nikada dosuđen...

Hajduk je bio bolji, Osijek je igrao svoju igru jedino od 20e do 45 minute i tada smo mozda cak bili i nijansu bolji, te imali najbolju priliku na utakmici, ostalo je tu postojao problem da jednostavno nismo mogli iznijeti loptu i tu se sve vise stvarao obruc oko naseg gola...

Ali ponosan sam na jednu stvar, mi smo na Poljudu kao gosti, na cijeloj utakmici napravili 8 PREKRŠAJA, od toga je ruka za penal u 86. minuti bila šesti, te su nakon toga bila još dva. Volio bih znati da li je u povijesti HNLa ikad itko imao manje...Cisto da napomenem, Osijek je prije dvije sezone bio najlošije plasiran na ljestvici fair playa Wink

Ukupno postova: 1375
Upozorenja : 1
Post Postano: 29.11.2009. 10:03 
Naslov:  

kako taj hajduk ima sreće, pa to uopće nije bila namjera igranja rukom

Ukupno postova: 2492
Post Postano: 29.11.2009. 10:25 
Naslov:  

Ma ljudi penal je čist kao suza. Jugović je pokušao rukom spriječiti loptu da mu ode iza leđa prema igraču Hajduka. I nije se ni bunio kad je Bebek svirao penal, samo je digao ruke, spustio glavu i odšetao. Penal je nažalost bio...

DARCHO

Ukupno postova: 242
Post Postano: 29.11.2009. 12:38 

ma hajduk k...... vas čeka !

dr. zoidberg

Ukupno postova: 643
Post Postano: 29.11.2009. 12:40 
Naslov:  

sve u svemu bio penal ili ne , osijek ne može pobjediti hajduk u splitu a i rijetko i u osijeku, 30. utakmica u splitu 1. pobjeda, sramota blago rečeno, ako ih sad nije dobio ne znam kad hoće...

Ukupno postova: 1375
Upozorenja : 1
Post Postano: 29.11.2009. 12:49 
Naslov:  

dr. zoidberg je napisao/la:
sve u svemu bio penal ili ne , osijek ne može pobjediti hajduk u splitu a i rijetko i u osijeku, 30. utakmica u splitu 1. pobjeda, sramota blago rečeno, ako ih sad nije dobio ne znam kad hoće...

osijek je bolji od hajduka i bilo je utakmica kada je pobjedio i na poljudu i u gradskom vrtu

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 29.11.2009. 13:51 
Naslov:  

35 pobjeda hajduka, 8 neriješenijh, 11 pobjeda osijeka. imamo bolji skor sa hajdukom od više od pola prvoligaša. svi vi hajdukovci se samo upitajte dal bi osječki krvnik bebek svirao to da se dogodilo u hajdukovom šesnaestercu.

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
c-192

Ukupno postova: 268
Post Postano: 29.11.2009. 14:24 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la:
Ma ljudi penal je čist kao suza. Jugović je pokušao rukom spriječiti loptu da mu ode iza leđa prema igraču Hajduka. I nije se ni bunio kad je Bebek svirao penal, samo je digao ruke, spustio glavu i odšetao. Penal je nažalost bio...

namjerno igranje rukom se sankcionira žutim kartonom. nisam siguran, ali mislim da je namjerno igranje u kaznenom prostoru crveni karton!
već samim izbjegavanjem kartoniranja jugovića bebek jasno dao do znanja da namjere nije bilo...

a jedno je sigurno... u HNL se ovakvi penali sude SAMO dinamu i hajduku i ponajviše zbog toga su ti klubovi omraženi!

žalosno je da je hajduk umjesto samo jednog boda u dvije utakmice protiv osijeka inkasirao čak četiri!!!

dr. zoidberg

Ukupno postova: 643
Post Postano: 29.11.2009. 14:31 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la:
35 pobjeda hajduka, 8 neriješenijh, 11 pobjeda osijeka. imamo bolji skor sa hajdukom od više od pola prvoligaša. svi vi hajdukovci se samo upitajte dal bi osječki krvnik bebek svirao to da se dogodilo u hajdukovom šesnaestercu.

yo govorim gostujući omjer...( nismo ih dobili u splitu 11. puta nema boga)
daleko sam od hajdukovca zato i pizdim tako, nema mi gore kad izgubimo od njih...

Ukupno postova: 2492
Post Postano: 29.11.2009. 15:23 
Naslov:  

c-192 je napisao/la :
Osječanin je napisao/la:

namjerno igranje rukom se sankcionira žutim kartonom. nisam siguran, ali mislim da je namjerno igranje u kaznenom prostoru crveni karton!
već samim izbjegavanjem kartoniranja jugovića bebek jasno dao do znanja da namjere nije bilo...

a jedno je sigurno... u HNL se ovakvi penali sude SAMO dinamu i hajduku i ponajviše zbog toga su ti klubovi omraženi!

žalosno je da je hajduk umjesto samo jednog boda u dvije utakmice protiv osijeka inkasirao čak četiri!!!

Šališ se da ti je argument da penal nije bio to što Jugović nije dobio karton? Šališ se?
Zašto se Jugović nije bunio za dosuđeni penal? Zašto se igrači nisu bunili za dosuđeni penal? Jedva da su Vida i Pranjić nešto rekli sucu. Jesu to naši igrači odjednom postali gospoda, odjednom uvažavaju pravilo da je zadnja riječ suca?? Ma daj..Nisu se bunili a pogotovo Jugović jer je znao da je kriv za penal. Da ga je lopta slučajno pogodila kao što svi tvrdite, naši bi igači Bebeku "oči iskopali", nabrajali mu užu i širu rodbinu i sl. Budimo realni. Jedno je gledati sve kroz bijelo-plave naočale a stvarnost i realnost je nešto drugo. Naravno da Hajduk nije zaslužio pobjedu, naravno da nam ne bi dali gol da se igra do utorka ali šta sad? Jel to znači da sudac treba zažmiriti na očito igranje rukom jer smo mi bijesni što smo dobili gol iz penala 5 minuta prije kraja? Mislim, malo realnosti ne bi nam škodilo.

Kloppo

Ukupno postova: 104
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 30.11.2009. 16:50 

Pratim nogomet od svoje 6.,7. godine kad me je stari prvi put odveo na Gradski Vrt, igrali smo tada protiv Crvene Zvezde i dobili 2-0. Bili smo ponosni i dakako sretni.

Jasno mi je da se život, a tako i sport sastoji od pogrešaka, ali kako se uvijek greške događaju istima? Ne mogu više vjerovati da to nije slučajno.

U 19-20 godina koliko pratim nogomet NIKADA nisam još vidio ovakav penal, NIKADA!!! Ovo je smiješno. Pa tko će to suditi osim Hajdukovog navijača Bebeka jer javna je tajna da se njih dvoje vole.

Ova stvar u prethodna 2 posta i rasprava da li je Bebek trebao dati žuti karton Jugovića zbog namjernog igranja ruke (ako je igrao) - DA, trebao mu je dati jer to isto tako nogometno, tj. sudačko pravilo. Namjerno zaustavljanje lopte rukom se na bilo kojem mjestu na igralištu kažnjava žutim kartonom. Evo samo svježi primjer od prije 20-ak sati i utakmice Barcelona-Real za koju vjerujem da vas je većina gledala. Igrač Barcelone Busquets u 62.minuti igra negdje na sredini igrališta rukom - namjerno i dobiva žuti karton koji mu je bio drugi, dakle crveni karton! Stvar je jasna, barem bi trebala biti. Ali očito za "najboljeg HR suca" Bebeka nije.

Mene samo zanima kako treba taj položaj ruke izgledati kada se čovjek osklizne na onoj oranici od terena? Kakav je prirodan položaj ruke kada se igrač posklizne i pada? Je li moguće u takvoj situaciji držati ruke uz tijelo?
Evo ajmo svi probati pasti i držati ruke uz tijelo, pa da vidimo kako će to izgledati!

Istina je da smo pokradeni već po tko zna koji puta u susretu s Hajdukom, no eto kako vidim i Dumba i sportski direktor Vukoja, kao i trener Steinbrucker su se već pomirili s tom odlukom.
Pa eto onda pomirimo se s time, pomirimo se sa 200 otkaza medicinskom osoblju u KBC Osijek, pomirimo se sa otkazom izgradnje koridora 5C, pomirimo se sa neprestanom krađom u postupku javne nabave. Pomirimo se!!!

Skoči u forum: