Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Big Ben: Glechudesa 4th Anniversary

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bluestrip
Offline
Ukupno postova: 473
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.10.2009. 23:00 
Naslov:  Big Ben: Glechudesa 4th Anniversary
21.11.2009. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 21. studenog 2009. od 22:00 u Big Benu - Glechudesa 4th Anniversary

Nastupaju:
Kodin (Aesthetics, Subculture, Jabbaton/Zg)
Leeks (DirtyBeatzCrew/Zg)
Toninho Pikulla (Collective Sounds/Zg)
+ Safety Breaks

Uz svaku naručenu cugu u subotu, na godišnjici Glechudesa, dobijate kupon koji ulazi u nagradnu igru za kartu za koncert Kultur Shocka! Dovoljno je napisati svoje ime i ubaciti u kutiju za nagradnu igru.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
glechudesa
Offline
Avatar

Ukupno postova: 51
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.11.2009. 16:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

svaki dj vrti drukčiju vrstu drum'n'bass-a pa će večer stvarno bit šarolika... dođite i proslavite četvrtu godišnjicu Udruge Glechudesa sa nama... Smile

tijekom večeri dijelimo 2 x 1 kartu za nadolazeći koncert Kultur Shocka u Mini teatru...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
FunkyLady
Offline
Ukupno postova: 613
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.11.2009. 16:07 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Laaajk Very Happy I za Glechudesu i za Kulturshock Very Happy Stvarno dugo nisam slušala rappera Very Happy

_________________
„Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
glechudesa
Offline
Avatar

Ukupno postova: 51
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.11.2009. 0:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 




Četvrtu godišnjicu želimo proslaviti sa prijateljima pa stoga ovi gosti nisu slučajan izbor, a oni su...


Kodin (Aesthetics/Subculture/Ascenzion/Jabba Crew/KA)


Rođen 1985. godine te je trenutno jedna od najvećih domaćih nada drum`n`bass produkcije. 1998. godine počinje se zanimati za produkciju pa tako počinje eksperimentirati sa raznim softwareom, u početku je eksperimentirao uglavnom sa hip-hopom, trip-hopom i tech-houseom. Trenutno težište produkcije još uvijek baca na različite žanrove ali uglavnom na drum`n`bass koji ga je privukao na neki drugačiji način nego ostali glazbeni stilovi i to zbog energije te mogučnost eksperimentiranja sa zvukom do nezamislivih granica, no još uvijek se tu nađe i ponešto breakbeata, trip-hopa, hip-hopa čijim je utjecajima i obilježena njegova produkcija. Neki od trenutnih top producenata koji su mu poslužili kao inspiracija su David Holmes, Noisia, Ed Rush & Optical, Phace, Jade, C4C, Spor, Misanthrop, Prolix, itd. Njegovo prvo izdanje na vinylu bilo je „Girl In A Delirium“ za britanski Ascenzion Records, a drugo izdanje „Diffusion“ trenutno izdaje za američki label Aesthetics Records, a tu je i EP sa tri pjesme "Right on", "Wooden dummy" i "Nothing to see" za talijanski label Subculture Music kao digitalni release. Koristi Propellerhead Reason i Steinberg Cubase uz midi kontroler i klavijature kao glavne produkcijske alate, a na nastupima uglavnom koristi Ableton Live. Njegov prvi produkcijski drum`n`bass nastup bio je 2005. godine na Confusion Nucomers Night u Močvari. Osim u Zagrebu nastupao je i širom Hrvatske.

http://www.myspace.com/kodindaproduca
http://www.soundcloud.com/kodin




Leeks (DirtyBeatz/ZG)


Sto se muzikalija tice, iz rane Dugavljanske punk-rock faze s prvim izlascima na partije pocinje slusati techno, trance i ostale 4/4 elektronske srodnike. Nakon potpunog zasicenja technom pocetkom 2007. otkriva cari drum'n'bass i jungle zvuka koji postaje njegova najdraza okupacija a pomalo i opsesija.
Iste godine nastupa kao DJ na Confusion-ovom Nu-Comers night-u, osniva dnb bend Overbears te pocinje raditi dnb stvari vlastite produkcije. Overbears projekti (net. Izdanja na The Factory i Darkland) s kolegama Damirom i Kulom te razne stilove od atmosfericnog liquid-a do zesceg techy-neuro zvuka na samostalnim projektima pod imenom (Brat) Leeks. Poslje par Overbears live dnb svirki pridruzuje se kolegama iz Collective Sounds-a te organiziraju nekoliko manjih serija i individualnih partija u Zagrebu i Selcu.
Na ljeto 2008. upoznaje Pro-a i pridruzuje se DirtyBeatzCrew-u koji su na domacoj sceni od njenih samih pocetaka.
Od 2008 pa do danas imao je cast pustati s ljudinama kao sto su: Danny Wheeler, Brookes Brothers, Wikluh Sky, Rahmanee, Greg Packer, Benny Page, Furney, Tayla, Shimon te mnogim drugim umjetnicima i ekipama iz Hrvatske i okolnih zemalja (Cfsn, Glechudesa, Kingston, Filip-Motovunski PCP, Collective Sounds, Bassinvaders, JabbaTon, Pistolero, CrobotCrew, LED, Mito ...)

http://www.myspace.com/leeksdnb




Toninho Pikulla (Collective Sounds/ZG)


Rođen u Zagrebu, još kao mali je pokazivao veliki interes za glazbu. Tijekom godina prošao je kroz sve glazbene žanrove (rap, hc, trance, techno...), da bi se na kraju pronashao u drum'n'bass-u, a čak i prije nego je stao za gramafone bio je veliki audiofil. Pocheo je "mastiti" trance/goa vinyle da bi se s vremenom prebacio na techno/minimal zvuk (pod velikim utjecajem Chris Liebinga 1998 g.).
Taj period dj-anja je bio katkog trajanja (do cca 2002.) te da bi se nakon duže stanke zaljubio u drum & bass i u njegovu ritmičnost i šarenolike mogućnosti mixanja.
Igrom prilika na jednom tulumu upoznao je Matz-a s kojim je osnovao Collective Sounds Crew i počeo organizirati partye u Aquariusu (Greg Packer, Nookie, Furney & Tayla...).
Njegov zvuk bi se jednostavno mogao opisati kao "Deep & Rolling", ali buduchi da voli sve žanrove dnb-a od njega se može svashta ochekivati...Smile

http://www.myspace.com/collectivesounds

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
glechudesa
Offline
Avatar

Ukupno postova: 51
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.11.2009. 16:05 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na četvrtoj godišnjici dijelimo karte za nadolazeći koncert Kultur Shocka u osječkom Mini Teatru!
Uz "svaku" cugu dobijate kupon na koji je dovoljno napisati vaše ime i staviti u kutiju za nagradnu igru i čekati izvlačenje...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: