Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Oxygene: punk koncert - Brickheads, Astro Zombies, Subside

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
zla_tratinčica
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.11.2009. 10:52 
Naslov:  Oxygene: punk koncert - Brickheads, Astro Zombies, Subside
21.11.2009. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu 21. studenoga 2009. godine u klubu Oxygene, u Osijeku, bit će promoviran album prvijenac novosadskog benada Brickheads.

Brickheadsi su bend koji uz energiju garažnog rock'n'rolla uspješno kombinira malo pankerske žestine te su dobili jedan čušpajz i sklad koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Magarac u rokerici, kako ih se popularno zove u Novom Sadu, okupio je oko sebe 3 izvanredna glazbenika još davne 2004. godine. Prvobitna postava baš i nije davala rezultate pa su se riješili najslabije karike, a u pomoč pozvali 2 „superhika“ koji su bendu dali sadašnju žestinu, nešto najbolje što nam je garaža mogla ponuditi sa ovih prostora. Magarac u rokerici je oko sebe, napokon, uspio naći savršenu postavu, a album prvijenac „Music Polution“ je dokaz ovoga svega što sam napisao. Da se uvjerite, za original CD bi trebali izdvojiti bijednih 20 kuna. Cijena je promotivna, a zalihe ograničene.

U pomoć osvajanja osječke publike priskočit će im dobro poznati osječki bendovi:
Astro Zombies, cover bend planetarno popularnih Misfitsa, i
Subside, nedavno oformljeni punk/hc bend koji će nas obasuti energijom i žestinom koja neće faliti cjelokupnom događaju.

Oko politike kluba nemožemo ništa, dakle i dalje stoji zlatno pravilo da u klub ne mogu oni mlađi od 17 godina. Isto tako u klubu se neće točiti alkoholna pića maloljetnicima niti onima sa slabim kapacitetom. Zahvaljujući čika Darku, ministru zdravstva, pušenje u klubu je dozvoljeno, ali isto tako uz ograničenja za maloljetnike i travare (ne zahvaljujući čika Darku, nego teta Jadranki).

Vidimo se u subotu 21.11. u klubu Oxygene. Cijena ulaza je samo 10 kuna, a start cijelog spektakla se očekuje za 22 sata.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: