Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pandur: Passage Band + Krle & Inspektori

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
tranzy
Offline
Avatar

Ukupno postova: 291
Lokacija: Osijek (CRO)
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.11.2009. 22:36 
Naslov:  Pandur: Passage Band + Krle & Inspektori
20.11.2009. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Night Baru Pandur, u Tvrđi, u petak 20. studenog 2009. održat će se još jedna rock večer, gdje ćete s početkom u 21:00h imati priliku slušati dva osječka rock banda. Riječ je o popularnom Passage Bandu, koji su nedavno proslavili 21. godišnjicu, te o zanimljivim i ništa manje kvalitetnim kolektivom - Krle & Inspektori. Ulaz je besplatan.



PASSAGE BAND jedan je od najpoznatijih reprodukcijskih bandova istočnog dijela hrvatske. Ovih dana navršava se dvadeset i jedna godina od prvog javnog nastupa poznate osječke bande. U proteklih 21 godinu maloljetnosti band je prošao sve ono što je nužno za odrastanje. Od svirki u školskim holovima, seoskim Domovima kulture, preko gaža na ljetnim terasama hotela po cijeloj zemlji, poratnih posjeta dijaspori, sve do najeminentnijih klubova i restorana, te nastupa s vrhunskim imenima scene.


Foto: D. Antunović

Priča o bandu Krle & Inspektori započinje davne 1985. godine, kada su Davor Kršćanski – Krle i inspektor Boris Badovinac – Badovini osnovali band «Bijeli top». I, kažu, od tada su promijenili još nekoliko imena, izdali album, imali nekoliko nastupa, akumulirali mnogo pjesama te stigli i do 2009., kada će im izići drugi album, naziva «Šarengrad». Band trenutačno sačinjavaju, osim navedenog vokala i gitariste, basist Ivan Serdar – Serđo, profesor inspektor Marcel Glavočević na klavijaturama te bubnjar, inspektor Ozren Čačić.



Svi bandovi zainteresirani za suradnju mogu se javiti na službeni mail noćnog bara Pandur: [email protected]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tranzy
Offline
Avatar

Ukupno postova: 291
Lokacija: Osijek (CRO)
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.11.2009. 12:28 
Naslov:  Re: Pandur: Passage Band + Krle & Inspektori
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Passage Band svoj repeortoar za ovaj petak opisuje kao najbolje od 80-tih, dok će Krle i Inspektori svirati pjesme s prvog, te nekoliko pjesama s drugog albuma. Također će biti predstavljen njihov novi video spot za pjesmu 'Šrot'.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: