Autor |
Poruka |
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Svi se slažemo da su fora i da su sami po sebi osvježavajući i veseli, ali govorimo o Trgu kao cjelini.
Još kad ubace stepenice i neki drugi spomenik...  |
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Kazem, barem ih nije problem maknuti, za sada mi izgledaju OK... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Žak je osmi kontinent  |
|
|
 |
goose
|
|
|
 |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol:  Žensko
|
Da su fasade Trga uređene u onom pravom austrougarskom stilu kako se započelo, sivilo trga bi izgledalo otmjeno, kako i dolikuje.
Možemo mi pričati - joooj što ja volim zelenilo u odnosu na beton, jupiii narančasto, jjjooooojjj kak ja pušim pozitivnoooo - ali ovo je ruglo jednako onom "radijatoru". Postoji nešto što se zove dizajn, nešto što se zove ukus i mjera. Ovo to zasigurno nije.
Pitam se jel tako i doma uređeno kod onih koji su o ovome odlučivali i koji ovakvo što podržavaju... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
goose
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
E kod zaslužne grupe građana ne postoji.
Za mene je pojam Osijeka Tvrđa (to bi bio barok, ako se dobro sjećam) i austro-ugarski stil u kojem je oronuli Trg (fasase) i u nešto boljem stanju Bulevar.
Ovaj miš-maš izgleda kao da se netko igra s građanima, da vidi koliki nam je prag tolerancije na glupost....... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Očito da je visok.
Svi nešto pričaju, a nitko ništa ne poduzima. Ne mislim samo na konkretnu situaciju, a i odajem čast pojedincima. Ali, ipak su oni samo pojedinci. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol:  Žensko
|
Mislim da ni jedan centralni velegradski trg u svijetu nema drveća i park. Arhitekturno i dizajnerski, po mom skromnom mišljenju, za našu sredinu od 130.000 duša, Trg sa fontanom i decentnim ukrasima u postraničnim prilaznim ulicama je prelijep, upravo takav kakav je izveden...popločan, sa staklom i inoxom pa i sa tim preskupim klupama...
Daleko je ljepši od bilo kojeg trga u Hrvatskoj, o zagrebačkom da i ne govorim.
Simpatično, veselo i neobično možemo očekivati od predstave u cirkusu... Od Trgova ipak treba očekivati više.  |
Zadnja promjena: Gemi; 02.08.2006. 13:41; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Gemi031 |
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
nemam pojma o dizajnu, ali moje je skromno mišljenje da narančasta boja posuda i zelena listova drveća ubijaju sterilnost našega glavnog trga pa je meni to baš super. a i inače, obožavam narančastu i zelenu pa se unaprijed ispričavam zbog doze subjektivnosti  |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
glavni trgovi trebaju biti zeleni a ne betonski i inox željezni!!! jebote, zar ne bi bilo bolje da je oko fontane drveće, hladovina, trava... ili užareni beton!? |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
 |
Circa
|
Vrlo je individualno tko sto ocekuje od trga...
Mislim da mu izgled, kao cjelina, nije narusen jer su drva smjestena uz terase kafica i izgledaju kao produzetak terase, a smatram da su minijutarne krosnje efektnije od raznih reklamnih suncobrana koji su po meni puno veca katastrofa od nekoliko stabalaca u predimenzioniranim kalicima... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Circa
|
E, da...
 |
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
je, brate, al nju jebe što to nije od inoxa! inox je ipak inox, a oko toga bacit asfalta i sve grane sasjeć do neprepoznatljivosti... ipak, ne može na trgu bit nešto što će zasjenit velebni spomenik ocu domovine anti đapiću |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
 |
 |
|