Autor |
Poruka |
mrgud1986 Ukupno postova: 33 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
1. kolcici? tko je spominjao pocetke radova...kad se zavrsi obilaznica problem bi mogao biti rjesen
2. 4 traka su potrebna i nakon prosirenja obilaznice, jer se obilaznica ne prosiruje kako bi tebi gunduliceva ostala netaknuta, vec zato sto je trenutno preopterecena. |
|
|
|
|
 |
|
ne treba sve, dovoljno je ruzinu  |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Onda problem riješen...svi neradnici, lopatu u ruke i ajmo...pa da vidiš efikasnost i ušedu novca od održavanja bagerčića i kojekakvih kamiončića  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
burex Ukupno postova: 149 Spol:  Nebitno
|
nepostoje ljudi koji kasne nego postoje ljudi koji kasno krenu !  |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
A šta bi trebali? Krenuti po sat-dva ranije?
A i ove filozofije s prometom su nebuloze kakvih nema, valjda se zna gdje su prometna uska grla, pa treba na tome poraditi.
Hint: Čepinska - pruga - podvožnjak |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
Hint: Čepinska - pruga - podvožnjak
|
E baš sam to htjela reći.. |
|
|
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
@mrgud... ako obilaznica bude proširena, više će se ljudi koristiti obilaznicom nego gundulićevom i automatski će gundulićeva biti rasterećena.... sjećate li se prije par godina na šta je ličila drinska ulica, tzv. crni put.... nije bilo teoretske šanse izaći iz neke sporedne ulice ako ne čekaš barem pet minuta.... i onda su sagradili gacku i vidi sada, nema nikakvih čepova, gužvi niti ičega drugog... ljudi normalno da se ne koriste sada obilaznicom kada se u najvećoj špici nađe neki seljak s traktorom koji baš mora ići po obilaznici u najvećoj špici, ili neki dedica/bakica, koji nisu natjerali auto iznad 45 kn/h... to bi se bilo riješeno proširenjem obilaznice... |
|
|
 |
freedom.fighter Ukupno postova: 199 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
Reisnerova jednosmjerna u jednom pravcu, Gundulićeva u drugom...i uz malo radova i prilagodbe...sve 5! |
|
_________________ Sudba kleta jednaka je, bio gospodin ili drug! |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
|
ma samo cekam da vidim sto ce svi ici na obilaznicu nakon prosirenja...ja prvi necu, jer da ti budem iskren nije mi prakticno. A uostalom u ovom gradu konacno treba smisliti prometno rjesenje. Ako netko misli da ne treba dirati Gundulicevu, neka smisli nesto bolje |
|
|
|
|
 |
|
Ja sam za, imam cak i jednu lopatu viska ako ti treba  |
|
|
|
|