Autor |
Poruka |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
I slažem se da su parkinzi zlatna koka, kao ipauk i da treba biti u rukama gradskih tvrtki. Nikakvi torškovi a dobit velika. Nitko normalan ne može reći da grad ne treba preuzeti to dvoje. Ali jasno je da je koncesija sa Elektromodulom potpisana davno prije i da raskidanje iste bi koštalo grad milijuna koje nema ni sada a koje nije ni imao dok su grad vodili oni koji znaju grad voditi  . Kada istekne koncesija ja sam prvi za to da grad i preuzme. Mene samo zanima što OPG služi građanima i gradu Osijeku sada kada nema nikakvih prihoda a plaće zaposlenima uredno idu svaki mjesec. Na kraju krajeva možda treba podsjetiti ali Bubalo je bio jedan od najglasnijih protivnika OPG-a prije izbora, tj. dok ga Vrdoljak nije doveo na vlast... Isto tako i Matković a sada svi otome šute. Šti je to ako nije čisto foteljaštvo ? |
|
|
|
|
 |
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
Na prvoj fotografiji Matković se pravi "grbav" ko da se njega taj kriminal ništa ne tiče, a onda kasnije ipak nije mogao odoliti pa je spustio glavu. I odatle treba početi. Vidjeti što i kako se kralo u poduzećima gdje je bio predsjednik nadzornog odbora (Ukop i Unikom). Te dvje firme su zapravo i u najvećim govnima i pokradene. Gordane, gukni golube... |
|
|
|
|
 |
|
Neki dan sam pričala s Matkovićevom kumom koja je došla kod nas iz Vodovoda i dobila ugovor za stalno par dana prije nego je novi gradonačelnik postao gosp.Bubalo. Ne želi reći ko joj je potpisao ugovor, al malo mi je čudno ga joj ga je potpisao Đapić. Kaže ona da se ne boji da će biti višak u Gradu jel će to kum Gordan srediti. E pa onda jel ima kod nas viška ili nema? Baš me zanima šta će joj biti s mužem u Unikomu koji glumi neko bolovanje jel je zasro u ZOO hotelu |
|
|
|
|
 |
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ma taj se odrekao svih, nema on više ni kumova ni prijatelja. Pa Bubalo, tjeraš sve koji primaju plaću a ne rade, a toleriraš tipa s 40 000 (bruto) kuna mjesečnih primanja, koji niti ne dolazi raditi. Taj tenis nas Osječane malo puno košta. |
|
|
|
|
 |
|
rođena u Osijeku, ajde uključi se u internu kladionicu u gradskom poglavarstvu i pogodi hoće li "frknuti" Matkovićeva kuma, jer ta stvarno cijeli dan ništa pod milim Bogom ne radi. |
|
|
|
|
 |
rođena u Osijeku
|
Malo je smiješno, a malo i nije  |
Opis: |
|
Veličina: |
23.13 KB |
Pogledano: |
29 put(a) |

|
|
|
|
|
 |
rođena u Osijeku
|
A evo i link s današnje presice u HSP-u, bravo Krajna. Samo perjaj !
|
|
|
|
|
 |
|
roena u Osijeku,ma pusti sad postere. Reci ti hoće li Matkovićeva kuma dobit nogu iz poglavarstva jer joj je neko potpiso ugovor dan prije smjene vlasti. Nema logike da je potpiso Debeli, možda je Debela (Jadranka N.)???? Neki dan sam pitala Jacu kako je a ona mi sva uspuhana i odsutna kaže dobro, al mislim da baš i nije dobro. Ajd sad je malo prizdravila jel ona se uvijek razboli kad je smjena vlasti. Za svaki slučaj |
|
|
|
|
 |
rođena u Osijeku
|
Opće je poznato da je G.M. dobio mjeseca dana fore da pređe u HDSSB ili fajront, Lamza je kupljen, SDP je u niskom startu i G.M. im ne treba. Dapače samo ih koči oko nekih kaznenih prijava koje bi htjeli pokrenuti, posebno oko Unikoma i ZOO hotela. G se malo nabacuje i HDZ-u, ali činjenica je da nikome ne treba. Tužno i žalosno, razočarao je puno ljudi koji su ga cijenili. |
|
|
|
|
 |
|
rođena u Osijeku, vidim da si dosta dobro informirana. Mogle bi se nas dvije naći negdje na kavi pa da izmjenimo neke informacije? Jesi ti čula da je pukla ljubav između Matkovića i Doležala i da je došlo do fizičkog incidenta među njima dvojicom? Ako Doležala ne puste ponovo u Ukop da ga još više ukopa, onda je to istina... |
|
|
|
|
 |
|
Ima li što od kaznenih prijava? Ili su to priče za malu djecu? Gradonačelniče, brzo će doći novi redovni ili izvanredni izbori. Šta ćete onda u kampanji reći nama biračima što ste učinili protiv kriminala? Obznanite javnosti koliko ste podnijeli kaznenih prijava i protiv koga? |
|
|
|
|
 |
 |
|